کد خبر: 2611862
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۸

نشست کمیته علمی همایش «رفاه اجتماعی در برنامه ششم توسعه» برگزار شد

گروه اقتصاد: نشست کمیته علمی همایش «رفاه اجتماعی در برنامه ششم توسعه» در سالن شهید ارشاد دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد زاهدی‌اصل، رئیس کمیته علمی همایش در این جلسه به ارائه گزارشی از روند برگزاری همایش پرداخت و اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به موعد برگزاری همایش(18 و 19 آذر ماه جاری) تسریع در امور علمی و اجرایی ضروری است.
وی از اعضای کمیته علمی خواست با توجه به مهلت ارزیابی مقالات تا تاریخ ششم آذر، این روند را تسریع کنند و بر ضرورت نشست‌های تخصصی در ادامه همایش در راستای کاربردی کردن مباحث علمی تأکید کرد.
وی همچنین از اعلام آمادگی انجمن علمی رفاه اجتماعی ایران برای بر عهده گرفتن دبیرخانه دائمی رفاه اجتماعی خبر داد.

زاهدی‌اصل، تعداد چکیده مقالات دریافتی را 120 مورد مقالات فراخوان و 18 مورد مقالات سفارشی خواند که از این تعداد چکیده 60 مقاله مورد پذیرش قرار گرفته است.
وی در ادامه از اعلام طرح اولیه پنل با ده عنوان و زمان بندی پیشنهادی و اینکه هر پنل رئیس و دبیری خواهند داشت که قبل و بعد از همایش تا رسیدن به نتیجه نهایی فعال خواهند بود، خبر داد.
در ادامه این نشست، روزبه کردونی، دبیر کمیته سیاستگذاری همایش نیز گفت: ما انتظار داریم مباحث مطروحه در این همایش به تصمیمات آتی ما در بخش رفاه کمک کند.
محمد‌حسین شریف‌زادگان، عضو کمیته علمی همایش در ادامه گفت: با توجه به اینکه رفاه اجتماعی از نظر منابع مهجور نیست مسئله عمده در خصوص آن تخصیص منابع است، که هزینه‌های صورت گرفته اثربخش نبوده و گاهی منابع تلف شده است.
وی ادامه داد: برای تخصیص منابع نیاز به سازمان، سیاست، و ساختار است. از نهادهای دولتی و دانشگاه و متخصصین باید در تدوین قانون و ساختار بهره گرفته شود؛ چرا که در بحث رفاه، مدیریت اجتماعی هم بسیار مهم است.
لازم به ذکر است: همایش ملی «رفاه اجتماعی در برنامه ششم توسعه» طی روزهای 18 و 19 آذر ماه جاری در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار می‌شود.
خاطرنشان می‌شود: عدالت اجتماعی، مسکن اقشار کم درآمد، مراقبت‌های اجتماعی و الگوهای آن، امداد اجتماعی و مدیریت بحران، اشتغال و کارآفرینی گروه‌های هدف، سازماندهی و مدیریت رفاه اجتماعی، بیمه‌های اجتماعی چالش‌ها و فرصت‌ها، بیمه‌های سلامت محدودیت‌ها و ظرفیتها، روش‌های فقرزدایی و توانمندسازی گروه‌های هدف، هدفمندی یارانه‌ها ارزیابی گذشته و راهکارهای آینده، آسیب‌های اجتماعی الگوهای مداخله پیشگیرانه و درمان از جمله محورهای همایش هستند.

captcha