کد خبر: 2611875
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۸
سازمان حج و زیارت طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

نام‌نویسی در سامانه ساماندهی زائران اربعین متوقف شد

گروه جامعه: سازمان حج و زیارت طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به دلیل تکمیل شدن سقف صدور روادید سفر به عراق در سایت ساماندهی زائران اربعین، امکان ثبت نام از متقاضیان زیارت اربعین حسینی در این سامانه در قالب طرح ساماندهی تا اطلاع ثانوی متوقف‌ شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) سازمان حج و زیارت طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به دلیل تکمیل شدن سقف صدور روادید سفر به عراق در سایت ساماندهی زائران اربعین، امکان ثبت‌نام از متقاضیان زیارت اربعین حسینی در این سامانه در قالب طرح ساماندهی تا اطلاع ثانوی متوقف شد.

روابط عمومی سازمان حج و زیارت اعلام کرد: از آنجایی که ظرفیت صدور روادید عراق برای زائران اربعین حسینی در سایت ساماندهی زائران اربعین حسینی(ع) تکمیل شده‌ است، ثبت از متقاضیان زیارت اربعین در این سامانه تا اطلاع ثانوی میسر نخواهد بود.

در این اطلاعیه آمده است: امید است با ایجاد ظرفیت جدید برای صدور روادید از طریق کنسولگری‌های عراق، زمینه ثبت‌نام زائران و مشتاقان حضور در راهپیمایی عظیم اربعین در سامانه یاد شده فراهم‌شود.

لازم به ذکر است: مشتاقان زیارت اربعین که موفق به اخذ رواید عراق شده‌اند، می‌توانند با مراجعه به دفاتر خدمات زیارتی سراسر کشور از خدمات ساماندهی ستاد دائمی اربعین بهره‌مند شوند.

captcha