کد خبر: 2611879
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۴
رئیس شورای پاپی گفت‌وگوی ادیان واتیکان:

لزوم آموزش دستاوردهای گفت‌وگوهای ادیان از طریق کتاب‌های درسی

گروه بین‌الملل: باید واقعیت و حقیقت و دستاوردهای این گفت‌گوها را در همه فضاها اطلاع‌رسانی کنیم. آموزش این دستاوردها خصوصاً از طریق کتاب‌های درسی بسیار مهم و اثربخش و وظیفه اخلاقی ما است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کاردینال ژان لوئی توران، رئیس شورای پاپی گفت‌وگوی ادیان واتیکان و مشاور عالی پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان امروز، 4 آذرماه،ددر مراسم افتتاحیه نهمین دور گفت‌وگوی دینی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با شورای پاپی گفت‌وگوی ادیان واتیکان اعلام کرد: همه ما بخشی از خانواده ابراهیمی هستیم و این گردهمایی‌های ما سبب ایجاد اعتماد و هماهنگی میان ما می‌شود.
وی افزود: ما به‌زودی در ماه دسامبر نیز اجلاسی میان مسلمانان و مسیحیان در واتیکان داریم که در آن اجلاس، لزوم و نحوه همکاری‌های ما در زمان‌های بحران مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
کاردینال ژان لوئی توران گفت: اینکه ما با یکدیگر ملاقات و گفت‌وگو می‌کنیم بسیار مهم است و ما دستاوردهای این گفت‌وگوها را به مجموعه و کشور خود منتقل می‌کنیم و این سرمنشأ تغییرات زیادی است.
رئیس شورای پاپی گفت‌وگوی ادیان واتیکان عنوان کرد: خوشبختانه امروز شمار مؤمنان بسیار بیشتر است و مسیحیان در ایتالیا و مسلمانان در ایران تعدادشان بیش از دیگران است و مؤمنان می‌توانند با تکیه بر مشترکات که اصول دینی آن‌ها را نیز تشکیل می‌دهد، برای برقراری عدالت تلاش کنند.
وی ادامه داد: باید واقعیت و حقیقت و دستاوردهای این گفت‌گوها را در همه فضاها اطلاع‌رسانی کنیم. آموزش این دستاوردها خصوصاً از طریق کتاب‌های درسی بسیار مهم و اثربخش و وظیفه اخلاقی ما است. ما وظیفه اخلاقی داریم که به نسل جدید، ادیان و تمدن‌ها را معرفی کنیم و گفتمان‌های دینی را در تمام اشکال ارائه نماییم تا دشواری‌های امروز تکرار نشود.
مشاور پاپ فرانسی افزود: به قول امام علی[ع]، انسان‌ها یا برادر دینی تو و یا همانند تو در خلقت هستند. بنابراین ادیان ابراهیمی و مؤمنان جهان بر برادری و اخوت تأکید دارند. همه ما برادر و خواهر یکدیگر هستیم، ما دو دین متفاوت داریم اما در خلقت یکسانیم و با هم خواهر و برادر هستیم.
وی گفت: ما سعی می‌کنیم تا میان مسلمانان و مسیحیان سازندگی داشته باشیم تا خانه محکمی را برای آینده بسازیم.
کاردینال توران تأکید کرد: این گفت‌وگوهای دوستانه میان ما مسیحیان و شما مسلمانان زمانی معنی خواهد یافت که ما در اعمالمان مفید بودن این گفت‌وگوها را اثبات کنیم.
وی با اشاره به خشونت‌هایی که امروز به نام دین در جهان صورت می‌گیرد، گفت: ما نمی‌توانیم در برابر این خشونت‌ها و افراطی‌گری‌هایی که امروز میان مسلمانان و همینطور مسیحیان و سایر پیروان ادیان صورت می‌گیرد؛ ساکت باشیم.
وی گفت: هیچ چیز نمی‌تواند این اعمال وحشیانه را توجیه کند، دین نیز نمی‌تواند این جنایات را توجیه نمایند. ما امروز نیاز به ثمره‌های مفید گفت‌وگوهایمان داریم.
مشاور رهبر کاتولیک‌های جهان در پایان سخنان خود عنوان کرد: این گفت‌وگوهای دینی مانند ستاره‌ای است که در شب تاریک می‌درخشد و در حقیقت با این گفت‌وگوها به دنبال برقراری صلح و امنیت و آرامش هستیم.
یادآور می‌شود، نهمین دور گفت‌وگوی دینی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با شورای پاپی گفتگوی ادیان واتیکان با عنوان «‌گفت‌وگوی سازنده‌ی مسلمانان و مسیحیان برای مصلحت جامعه» به ریاست ابوذر ابراهیمی‌ترکمان، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و کاردینال ژان لویی توران، مشاور ‌عالی و مسئول گفت‌وگوی دینی پاپ فرانسیس رهبر کلیسای جهانی کاتولیک، عصر امروز، 4 آذر ماه، در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.

captcha