کد خبر: 2611980
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۵

حفظ و قرائت قرآن همراه با تفکر در آیات و عمل به آن نیکوست

کانون خبرنگاران نبأ/ حمیدرضا گل‌محمدی: مسئول خانه قرآن انصار المهدی(عج) در کلاس حفظ قرآن کریم که با حضور قرآن آموزان در مسجد قائمیه سنگتاب این شهرستان برگزار شد گفت: حفظ و قرائت قرآن بسیار نیکوست و ما باید همراه با آن به عمق، معانی و عمل به قرآن کوشا باشیم.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا ، از سوی خانه قرآن انصار المهدی(عج) اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ کلاس اموزشی قرآن  با حضور قرآن آموزان در این شهرستان برگزار شد، جواد جوانی، مسئول خانه قرآن انصار المهدی(عج) اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ قرآن را هدایتگر انسان‌ها دانست و گفت: حفظ و قرائت قرآن بسیار نیکوست و ما باید همراه با آن به عمق ، معانی و عمل به قرآن کوشا باشیم.
وی افزود: قرائت کتاب خدا مورد تأکید آیات قرآن و احادیث اهل بیت(ع) است و از جهات مختلف اهمیت آن ذکر شده است و ما بایستی به این نکات مهم عمل کنیم تا سعادتمند شویم.
جوانی  تصریح کرد: خدای بزرگ در قرآن کریم می فرماید  که هر اندازه می توانید قرآن بخوانید و در روایتی از پیامبر اسلام (ص) نقل شده که فرمود ه است  قرآن ضیافت الهی «سفره مهمانی خدا»  هر چه می توانید از آن بردارید.
مسئول خانه قرآن انصار المهدی(عج) اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ   با اشاره به  روایتی از امام صادق (ع) بیان کرد: سزاوار است که انسان مؤمن نمی‌رد، مگر آن که قرآن را فرا گرفته و یا در حال فراگیری آن باشد.

captcha