کد خبر: 2612064
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۸

تربیت مربیان در زمینه امر به معروف و نهی از منکر؛ از اهداف اساسی طرح نجم

گروه اجتماعی: رئیس ستاد اقامه نماز کرمانشاه از اجرای طرح نجم در راستای تربیت مربیان و توانمندسازی آنان در زمینه امر به معروف و نهی از منکر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی مولوی، رئیس ستاد اقامه نماز کرمانشاه روز گذشته، چهارم آذرماه در معاونت فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه، گفت: امر به معروف و نهی از منکر مهم‌ترین فریضه الهی است که در حال حاضر در جامعه مغفول مانده است.

وی افزود: در بسیاری از آیات و روایات قرآنی انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر بسیار سفارش شده و آمران به معروف و ناهیان از منکر جایگاه ویژه‌ای نزد پروردگار متعال دارند.

حجت‌الاسلام مولوی تصریح کرد: امام علی‌(ع) می‌فرمایند: چنانچه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ترک شود افراد ناباب عنان حکومت را در دست می‌‌گیرند و در آن صورت است که دعاهای مؤمنان به درگاه الهی مستجاب نخواهد شد.

رئیس ستاد اقامه نماز کرمانشاه اظهار کرد: تمام اوامر و نواهی الهی مبتی بر اصول مسلم هستند و امر به معروف و نهی از منکر مهم‌ترین اصل در دین اسلام محسوب می‌‌شود.

حجت‌الاسلام مولوی چشم‌انداز ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را حیات طیبه با وجود افراد خودساخته دانست و اظهار کرد: هدف تقویت حداکثری، سلامت فردی، سازمانی و اجتماعی است.

وی در ادامه تصریح کرد: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در راستای اجرای طرح نجم فعالیت‌های مختلفی انجام داده است.

رئیس ستاد اقامه نماز کرمانشاه عنوان کرد: طرح نجم در راستای تربیت مربیان و توانمندسازی آنان در زمینه امر به معروف و نهی از منکر است که‌ به‌‌عنوان یک شبکه اجتماعی گسترده فعالیت می‌کند.

captcha