کد خبر: 2612659
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۳
کریمی قدوسی خبر داد:

آموزش و پرورش اجازه ورود بازی‌ رایانه‌ای را به مدارس نمی‌دهد

گروه فضای مجازی: قائم مقام بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اعلام کرد: همچنان آموزش و پرورش اجازه ورود بازی‌های رایانه‌ای را به مدارس نداده است.

حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در 25 آبان ماه سال 93 در گفت‌وگویی با ایکنا اعلام کرد که ورود بازی‌های رایانه‌ای با مجوز بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای بلامانع است، در حالی که حسن کریمی‌قدوسی، قائم مقام بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای چنین صحبتی را تکذیب کرد.

کریمی‌قدوسی، قائم‌ مقام بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به پیگیری بنیاد برای ورود بازی‌های رایانه‌ای بومی به مدارس اظهار کرد: ما به صورت 100 درصد این موضوع را پیگیری می‌کنیم حتی موضوع «کیوسک فرهنگی» از شش ماه پیش در بنیاد آغاز شد و در پایان به این نقطه رسیدیم که وزارت آموزش و پرورش اجازه فروش محصولاتی که ساخته آموزش و پرورش نباشد، را نمی‌دهد و حتما باید این محصولات از سوی آموزش و پرورش تولید شده باشد.

وی افزود: اگر آقای کفاش در مصاحبه‌ای اعلام کرده‌اند که ورود بازی‌ها به مدارس با مجوز بنیاد آزاد است، در جریان تغییر این سیاست‌ها نبودیم.

قائم مقام بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تصریح کرد: اگر تعامل میان بنیاد و آموزش و پرورش بیشتر باشد، قطعا اتفاقات خوبی در حوزه بازی‌های رایانه‌ای رخ خواهد داد چراکه از این طریق هم بازی‌های بومی مناسب در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد و هم آنکه این بازی‌ها به فروش می‌رسند و بسیاری از مشکلات بازی‌سازان مرتفع خواهند شد.

captcha