غلامرضا صادقیجو، مشاور اداری مالی رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به تولید نرمافزارحسابداری ویژه مساجد، اظهار کرد: در راستای استقرار نظام مالی در مساجد برای ایجاد وحدوت رویه و شفاف شدن امور مالی مساجد، اقداماتی تا کنون انجام شده بود و با تهیه دو دفتر مالی این امر را در برخی مساجد انجام دادهایم و برای تکمیل پروژه مساجدی که از ظرفیت کافی برخوردار هستند، به تهیه یک نرمافزار با عنوان نرمافزار«حسابداری ویژه مساجد» اقدام کردهایم.
وی افزود: این نرمافزار شامل سرفصلهایی همچون: هزینهها و درآمدهاست که سعی داریم در مساجدی که ظرفیت و توان داشته باشند، این نرمافزار را راهاندازی، نصب و به صورت رایگان آموزش دهیم.
صادقیجو تصریح کرد: البته استفاده از نرمافزار چندان پیچیده نیست و به راحتی میتوانند از آن بهرهمند شوند و رویدادهای مالیشان را با استفاده از این نرمافزارثبت کنند.
وی بیان کرد: بخش درآمد این نرمافزار شامل دریافتها و پرداختها و بخش هزینهها مربوط به هزینههای جاری مسجد، حقوق و دستمزدها، هزینه عمرانی، فرهنگی، اطعام و پذیرایی در مناسبتهای مختلف است.
صادقیجو اظهار کرد: هماکنون 100 مسجد در انتظار دریافت نرمافزار هستند و برنامهریزیمان برای بیش از سه هزار مسجد است.
وی افزود: البته تعدادی از مساجد که رقمشان به 800 مسجد میرسند تا کنون تحت پوشش ما بودهاند و برخی از آنها با استفاده از نرمافزار حسابداری، فعالیتهایشان را انجام میدهند که البته بخشی از کارشان نواقصی دربر داشت که ما به واسطه این نرمافزار این نواقص را رفع خواهیم کرد.
صادقیجور اظهار کرد: بنا بر اعلام مشاور اداری، مالی مرکز رسیدگی به امور مساجد، همه مساجدی که تمایل دارند از این نرمافزار استفاده کنند، میتوانند برای هماهنگی با شماره تلفن ٦٦٣٤٦٩٨٧ تماس بگیرند.
نرم افزار رو از کجا میشه تهیه کرد؟
من سه سال است که حسابدار مسجدم که چند مغازه دارد اجاره دادن ودرآمدی است برای هزینه و ساخت وتوسعه آن که حسابداری آن کار داره خواهشمندم ماراهم از نظر نرم افزار حسابداری کمک کنید .
بنده چند سال حسابدار مسجد خطیب ارومیه هستم ونیاز به یک سیستم جامع حسابداری جهت نگهداری دریافت و پرداخت مسجد فوق دارم، خواهشمندم یک نسخه از این نرم افزار به این مسجد ارایه فرمایید
با تشکر دشتی