کد خبر: 2613404
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۹

۱۲۳ قرآن‌آموز در کلاس‌های قرآنی مؤسسه جنت زلفی سنندج حضور دارند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه قرآنی جنت زلفی شهر سنندج با اشاره به برگزاری مستمر کلاس‌های قرآنی این مؤسسه گفت: ۱۲۳ نفر قرآن‌آموز در کلاس‌های قرآنی مؤسسه جنت زلفی حضور دارند.

شهلا حسین‌پناهی، مدیر مؤسسه قرآنی جنت زلفی شهر سنندج در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، با اشاره به برگزاری مستمر کلاس‌های قرآنی این مؤسسه اظهار کرد: 123 نفر قرآن‌آموز در کلاس‌های قرآنی مؤسسه جنت زلفی حضور دارند.
وی با اشاره به اینکه کلاس‌های قرآن این مؤسسه در طول هفته به صورت زوج و فرد برگزار می‌شود، افزود: کلاس‌های قرآنی این مؤسسه شامل تجوید، روخوانی وروانخوانی، حفظ کودکان، تجوید، مکالمه عربی، صرف ونحو و دف‌نوازی است.
حسین‌پناهی با اعلام اینکه 50 نفر از کودکان سنندجی در کلاس‌های حفظ قرآن این مؤسسه حضور دارند، بیان کرد: 25 نفر در کلاس روخوانی، 13 نفر در کلاس تجوید شرکت کرده‌اند.
وی با اشاره به برگزاری کلاس‌های مکالمه عربی عنوان کرد: پنج نفر در کلاس مکالمه عربی وهشت نفر در کلاس صرف و نحو عربی حضوردارند.
مدیر مؤسسه قرآنی جنت زلفی شهر سنندج به اساتید کلاس های قرآنی اینمؤسسه اشاره کرد و یادآور شد: فرید زاهدی، اسماعیل مولودی، سورسوری، ناهید امینی، سیف زاهدی و گرامیاری از اساتید قرآنی این مؤسسه هستند.

captcha