کد خبر: 2613476
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۱
با محوریت زکات؛

۱۳۶ پروژه ‌در کردستان در دست احداث است

گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان تعداد پروژه‌های احداثی در دست اجرا از محل زکات و معادل‌سازی آن را ۱۳۶ مورد عنوان کرد و گفت: ۷۵ پروژه عمرانی نیز از محل جمع‌آوری زکات در استان در حال مرمت‌سازی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، قنبر موسی‌نژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان ظهر امروز، 9 آذر در جمع معاونان و کارکنان کمیته امداد استان در سنندج با اشاره به اقدامات انجام گرفته در حوزه زکات در استان اظهار کرد: از ابتدای سال‌ جاری تا پایان مهرماه بیش از 138 میلیارد ریال زکات در سطح استان جمع‌آوری شده است.
وی با بیان اینکه 31 میلیارد و 300 میلیون ریال از این میزان زکات غلات و 57 میلیون ریال زکات مال‌التجاره بوده است، تصریح کرد: 26 میلیارد و 700 میلیون ریال سایر اموال و 23 میلیارد ریال نیز زکات فطریه در 6 ماهه نخست امسال در سطح استان جمع‌آوری شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان تعداد پروژه‌های احداثی زکات در دست اجرا از محل زکات و معادل‌سازی آن را 136 مورد عنوان کرد و افزود: 75 پروژه عمرانی نیز از محل جمع‌آوری زکات در استان در حال مرمت‌سازی است.
وی از احداث 113 مسجد از محل جمع‌آوری زکات در استان خبر داد و افزود: احداث و مرمت سه باب حسینیه، سه باب کتابخانه، 22 خانه عالم، 10 مورد غسالخانه و 60 مورد سایر پروژه‌های عمرانی در سطح استان از محل جمع‌‌آوری زکات در حال احداث است.
موسی‌نژاد از تهیه و توزیع 60 فقره جهیزیه برای مددجویان و نیازمندان زیرپوشش این نهاد از محل جمع‌آوری زکات در سطح استان خبر داد و گفت:‌ کمک به تحصیل 92 دانش‌آموز، پرداخت کمک هزینه درمانی 69 نفر، کمک هزینه خرید مسکن برای 163 خانواده نیازمند، آزادسازی سه زندانی غیرعمد نیازمند و پرداخت یک‌هزار و 300 مورد کمک هزینه‌های مختلف برای رفع مشکلات نیازمندان از دیگر محل‌های هزینه‌کرد زکات از ابتدای سال‌جاری تا پایان شهریورماه در سطح استان بوده است.
وی افزود: برگزاری همایش استانی زکات در شهرستان مریوان با حضور مسئولان کشوری و استانی، راه‌اندازی کاروان غلات با حضور دبیر شورای زکات کشور، برگزاری یک شورای زکات استانی و 83 مورد شورای زکات در سطح شهرستان‌ها از جمله اقدامات انجام شده در حوزه ترویج زکات بوده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان از فعالیت یک‌هزار و 954 عامل زکات در سطح استان خبر داد و بیان داشت: برگزاری 163 جلسه توجیهی برای عاملین زکات، برگزاری یک‌هزار و 300 جلسه چهره‌ به چهره توسط عاملین زکات با کشاورزان، بکارگیری 111 مبلغ و روحانی زکات، کلنگ‌زنی خانه زکات در شهرستان‌های مریوان و سروآباد و تهیه اقدامات احداث خانه زکات در شهرستان‌های سقز و بیجار از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در راستای نهادینه کردن و احیای بیش از پیش فرهنگ زکات در استان بوده است.
وی با بیان اینکه تفکر بسیجی بستری برای تحقق عزم ملی و همبستگی اجتماعی است و مدیریت جهادی در دو حوزه اقتصاد و فرهنگ را فراهم می‌کند، عنوان کرد: تفکر بسیجی بر هر خانواده، سازمان و جامعه‌ای که حاکم شود شکافی برای ورود آسیب‌های اجتماعی باقی نخواهد ماند.
موسی‌نژاد با بیان اینکه تفکر بسیجی عامل اصلی پیروزی انقلاب و هشت سال جنگ تحمیلی بود، افزود: تفکر بسیجی بعد از پیروزی در جنگ تحمیلی در عرصه سازندگی نیز موجب عمران و آبادانی کشور شد.
وی تعالی فکری، فرهنگی و اقتصادی خانواده‌های مددجو را مهم‌ترین هدف کمیته امداد در چهارمین دهه فعالیت‌های این نهاد عنوان کرد و یادآورشد: استحکام اقتصاد خانواده با بهره‌گیری از ظرفیت درونی آنها در قالب طرح‌ها و برنامه‌های مختلف از مهم‌ترین سیاست‌های این نهاد در دهه چهارم فعالیت‌هایش است.

captcha