کد خبر: 2613733
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۵

رقابت ۴۷۰۰ دانشگاهی ماهشهر، دزفول و اهواز در مسابقات قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: بخش کتبی بیستمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد با حضور ۴۷۰۰ دانشگاهی از واحدهای اهواز، دزفول و ماهشهر ۱۱ آذر برگزار می‌شود.

سارا ساعدی، مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: بخش کتبی بیستمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با حضور 179 خانم و آقا در دو بخش دانشجویان و استادان فردا سه‌شنبه 11 آذر برگزار می‌شود.

وی گفت: در رشته نماز 26 نفر، احکام خواهران، برادران 44 نفر، تفسیر قرآن 27 نفر، ترجمه فارسی قرآن 15 نفر، ترجمه قرآن به انگلیسی 7 نفر، سیره معصومین(ع) 10 نفر، زندگانی پیامبر(ص) 30 نفر، حفظ و ترجمه زیارت عاشورا و جامعه کبیره 30 نفر از این دانشگاه در بخش کتبی حضور خواهند یافت.

زهرا پوردیان، مسئول کانون قرآن و عترت واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول نیز در گفت‌وگو با ایکنای خوزستان به ثبت‌نام 3970 دانشجو واستاد در این بخش از مسابقات اشاره کرد و گفت: این مسابقات در چهار دانشکده علوم انسانی، فنی و مهندسی(خواجه نصیر)، پرستاری و دکتر حسابی برگزار خواهد شد.

پرویز حامدیان، مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر نیز در این‌باره به خبرگزاری ایکنا از خوزستان، گفت: مسجد دانشکده زکریای رازی این واحد دانشگاهی میزبان این مسابقه قرآنی است.

وی گفت: 594 شرکت‌کننده در دو بخش آقایان و بانوان بخش کتبی این مسابقات را برگزار می‌کنند.

captcha