کد خبر: 2614356
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۰

توسعه آموزش تفسیر و مفاهیم قرآن؛ راهکاری جهت غلبه بر جنگ نرم دشمن

گروه فعالیت‌های قرآنی: حجت‌الاسلام علیپور اظهار کرد: دوره‌های آموزشی تفسیر، روخوانی، روانخوانی و مفاهیم قرآن کریم با هدف ترویج فرهنگ قرآن و غلبه بر جنگ نرم دشمن در شهرستان اندیمشک برپا شده است.

حجت‌الاسلام سعید علیپور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اندیمشک در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اعلام این خبر، هدف از اجرای این دوره‌ها را آشنایی جوانان و نوجوانان با مفاهیم قرآنی و توانایی آنان جهت غلبه بر جنگ نرم دشمن دانست و افزود: در این دوره‌ها، تفسیر حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی و تفسیر معین آموزش داده می‌شود.

وی تصریح کرد: کلاس‌های تفسیر به‌صورت 4 جلسه در هفته و آموزش روانخوانی، روخوانی و مفاهیم قرآن کریم نیز طی سه جلسه در هفته در حال برگزاری است.

علیپور با اشاره به اینکه این دوره‌ها با همکاری مبلغان و مدرسان بومی خانم و آقای شهرستان اجرا می‌شود، افزود: این دوره‌ها در قالب جلسات دوره‌ای در منازل و مساجد برپا می‌شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اندیمشک عنوان کرد: برگزاری این 45 دوره‌ آموزشی تفسیر، روخوانی، روانخوانی و مفاهیم قرآن کریم تا ۲ دی در شهرستان اندیمشک ادامه خواهد داشت و در پایان این دوره‌ها به قرآن‌آموزان گواهی پایان دوره اعطا خواهد شد.

captcha