کد خبر: 2615779
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶:۵۷

نقشه راه را بر اساس الگوگیری از وصیت‌نامه شهدا تدوین کنیم

گروه سیاسی: رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان گفت: عمق قصه یادواره‌های شهدا این است که مسیر زندگی خود را انتخاب و نقشه راه را بر اساس الگوگیری از وصیت‌نامه شهدا تدوین کنیم.

‌به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، محمدمهدی ابوالحسنی، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان روز گذشته، 15 آذر در نخستین یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه پیام‌نور کرمان گفت: عمق قصه یادواره‌های شهدا این است که مسیر زندگی خود را انتخاب و نقشه راه را بر اساس الگوگیری از وصیت‌نامه شهدا تدوین کنیم.
وی با بیان اینکه عمل کردن به وصیت‌نامه شهدا بسیار سخت است، عنوان کرد: شهدا در راه خدا از جسم و جان خود هم گذاشتند.
ابوالحسنی تصریح کرد: شهید محمد طایی یک دانشجو بود که در خارج از کشور تحصیل می‌کرد و زمانی که فریاد انقلاب را شنید، دنیای مادی را رها و به استان کرمان برای حضور در جبهه‌های جنگ سفر کرد.
وی با بیان اینکه شهید محمد طایی با دهان روزه به شهادت رسید و خداوند او را در اوج عبادت پذیرفته بود، بیان کرد: وصیت‌نامه شهید طایی در نوع خودش بی‌نظیر است و هر انسانی با خواندن آن می‌تواند، حقیقت مسیر زندگی خود را پیدا کند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند، شهدا ستارگانی هستند که راه را نشان می‌دهند، عنوان کرد: این محافل یک هدف عمیق بیش از نگهداشتن یاد و خاطره شهداست.
ابوالحسنی با بیان اینکه شهدا اسطوره‌های ما هستند، اما در دنیای امروز اسطوره‌های جوانان تغییر کرده است، اظهار کرد: شهدا در عبودیت بندگی خدا به مراتب بالایی رسیدند و همه کارهای آنها برای رضایت خدا بود.

captcha