کد خبر: 2615934
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۳

دانشجویان دشمن‌شناسی‌ را در رأس فعالیت‌های خود قرار دهند

گروه اجتماعی: امام‌جمعه میاندوآب گفت: دانشجویان باید در این برهه حساس زمان دشمن‌شناسی را در اولویت‌های اول زندگی خویش قرار دهند و تمام تلاش خود در جهت سربلندی ایران اسلامی به‌کار گیرند.

حجت‌الاسلام حمید حسن‌زاده، امام‌ جمعه میاندوآب در گفت‌و‌گو با  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، در رابطه با روز دانشجو و رسالت‌های سنگین دانشجویان اظهار کرد: بصیرت‌افزایی‌های سایر اقشار جامعه و کمک به آنان در جهت افزایش سطح آگاهی‌های علمی و منطقه‌ای از رسالت‌های مهم دانشجویان در این برهه خاص زمانی است.

وی گفت: دانشجویان افرادی فعال، آگاه، پر‌شور و پر‌تلاشی هستند و باید تمام واقعیت‌های جامعه را به مردم نشان دهند زیرا آنان گوش شنوای جامعه هستند و می‌توانند با آگاهی مسائل را بررسی کنند و به‌دلیل تأثیر زیادی که روی مردم دارند آن‌ها را از واقعیات سیاست‌های دنیای کنونی آگاه کنند.

امام‌ جمعه میاندوآب ادامه داد: استکبار جهانی در حال حاضر خواهان آن است که به زور جنگ و اعمال قدرت ایران اسلامی را بین ببرد و راه‌های رشد و توسعه را به روی ایران ببندد.

حجت‌الاسلام حسن‌زاده گفت: ترس دنیای غرب و استکبار جهانی از ایران به جهت این است که تمام کشورهای دنیا ایران اسلامی را الگوی اتحاد و همدلی خویش قرار داده‌اند و سران غرب نگران الگوگیری کشورها از بیداری اسلامی ایران هستند.

وی ادامه داد: ایران اسلامی در حال حاضر از اقتدار و عزت بالایی برخوردار است و دلیل اینکه این انقلاب تا به حال اینچنین با اقتداری پا برجا مانده است در حالی‌که کشورهای دیگر دچار چالش و بحران شده‌اند وجود ارزشمند مقام معظم رهبری و قانونی است که عقل و اندیشه اسلامی تأییدکننده آن است.

حجت‌الاسلام حسن‌زاده‌ افزود: دانشجویان باید در این برهه حساس زمان دشمن‌شناسی را در اولویت‌های اول زندگی خویش قرار دهند و تمام تلاش خود در جهت سربلندی ایران اسلامی به‌کار گیرند.

وی گفت: در حال حاضر ما از جهاد اصغر که شامل جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس بود گذشته‌ایم و در دوران جهاد اکبر قرار داریم و شاهد شکست برخی از مردم صدر اسلام در جهاد اکبر بوده‌ایم زیرا که آنان طمع‌ها و زیاده‌خواهی‌هایی را در زندگی خویش اعمال کرده بودند.

امام‌ جمعه میاندوآب در پایان، اظهار کرد: دانشجویان باید افراد فعال و پویا باشند که سرنوشت کشور برای آنان بسیار مهم و ارزشمند باشد و از دنیا‌پرستی و کوته‌بینی‌ها به دور باشد.

captcha