کد خبر: 2616347
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۷
در راستای ترویج فرهنگ وقف؛

همایش استانی «وقف و رسانه» در چهارمحال و بختیاری برگزار می‎شود

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری از برگزاری همایش وقف و رسانه همزمان با هفته وقف در استان خبر داد.

حجت‎الاسلام محسن غلامیان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ وقف، از برگزاری همایش وقف و رسانه در روز چهارم دی‌ماه سال جاری خبر داد و گفت: در این همایش از رسانه‎های برتر که در بازتاب رسانه‎ای فعالیت‎های اوقاف فعال بوده‏اند تجلیل می‎شود.

وی با اشاره اهمیت ترویج فرهنگ وقف در جامعه، تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری در زمینه وقف نسبت به سایر استان‌ها بسیار عقب است؛ برهمین اساس برنامه‎های هفته وقف در راستای شناساندن بیشتر وقف به مردم است.

غلامیان بهره‌‎مندی از ظرفیت رسانه‎های جمعی در توسعه فرهنگ وقف، معرفی سنت حسنه وقف و جایگاه آن در جامعه با رویکرد سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، تبیین نقش رسانه‎ها در توسعه فرهنگ وقف و تبیین خدمات و برکات این سنت حسنه در جامعه از جمله اهداف و رویکردهای این همایش است.

به گفته وی، ترویج فرهنگ وقف در جامعه مستلزم تغییر نگاه و رویکرد مردم نسبت وقف و موقوفات است، که می‎طلبد در همین راستا اقدامات مؤثری صورت گیرد.

captcha