کد خبر: 2616935
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۲
همزمان با هفته سوادآموزی؛

یادواره شهدای عرصه سوادآموزی در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری یادواره شهدای عرصه سوادآموزی در استان همزمان با هفته سوادآموزی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، سید مسعود ارجمند، معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 17 آذرماه در نشست برنامه‌های سواد آموزی از برگزاری یادواره شهدای عرصه سوادآموزی در استان همزمان با هفته سواد آموزی خبر داد.
وی افزود: این یادواره به یاد شهدای عرصه سواد آموزی در استان و با تجلیل از خانواده‌های معظم آنان در مراکز شهرستان‌های استان با عنوان «پرواز سرخ» برگزار می‌شود.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد تجلیل از چهره‌های برتر سوادآموزی، معرفی چهره‌های موفق، همایش آموزشیاران، تقدیر از فعالان سواد آموزی و نمایشگاه نوآوری مدیران را از اهم برنامه‌های هفته سوادآموزی اعلام کرد.
ارجمند با اشاره به اینکه برنامه‌های هفته سواد آموزی در آستانه سالروز پیام تشکیل سواد آموزی از سوی امام خمینی(ره) آغاز و تا 12 دی ماه ادامه دارد، از برگزاری میزگردهای تخصصی در خصوص تبیین نقش سواد و سطح تحصیلات اولیاء در پیشرفت تحصیلی فرزندان خبر داد.

captcha