کد خبر: 2617010
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۸

برپایی نمایشگاه اربعین حسینی در بقعه امامزاده عبدالله شوشتر

گروه هنر: نمایشگاه وقایع اربعین حسینی‌ فردا، ‌۲۰ آذر در جوار بقعه امامزاده عبدالله شهرستان شوشتر برپا می‌شود.

حجت‌الاسلام سید‌محمد موسوی، معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شوشتر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از راه‌اندازی نمایشگاه ماکت وقایع اربعین حسینی در جوار بقعه امامزاده عبدالله این شهرستان خبر داد.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه از فردا پنج‌شنبه، 20 آذر افتتاح خواهد شد، گفت: این نمایشگاه تا روز 23 آذر میزبان عزاداران خواهد بود. مقاطعی چون کوفه، باب‌الساعات و خرابه شام از مهم‌ترین غرفه‌های این نمایشگاه هستند که در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرند.

معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه شوشتر ادامه داد: همچنین 22 آذر، همزمان با سالروز اربعین امام حسین(ع)، آئین تعزیه‌خوانی اربعین در این بقعه برگزار خواهد شد. در این تعزیه‌خوانی گوشه‌ای از وقایع پس از عاشورای حسینی اجرا خواهد شد.

موسوی با اعلام اینکه 24 آذر به مناسبت بازگشت کاروان حسینی به مدینه مراسم عزاداری در شهرستان گتوند برگزار خواهد شد، گفت: این مراسم با سخنرانی حجت‌الاسلام سید‌محمود طباطبایی، مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه خوزستان و مرثیه‌سرایی نزار قطری همراه خواهد بود و در مصلی این شهرستان برگزار خواهد شد.

captcha