کد خبر: 2617609
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۸
اسماعیلی خواستار شد؛

ضرورت همکاری مسئولان ارشد کهگیلویه و بویراحمد با جهاد دانشگاهی

گروه اجتماعی: معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور گفت: لازم است مسئولان ارشد کهگیلویه وبویراحمد، جهاد دانشگاهی این استان را یاری دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد امین اسماعیلی، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور روز گذشته، ۱۹ آذر ماه در مراسم تودیع و معارفه رؤسای سابق و جدید جهاد دانشگاهی واحد کهگیلویه و بویراحمد، گفت: لازم است مسئولان ارشد کهگیلویه وبویراحمد، جهاد دانشگاهی این استان را یاری دهند.
وی با بیان اینکه در جهاد دانشگاهی استان در حوزه آموزش کارهای خوبی انجام شده، اما در زمینه فعالیت‌های پژوهشی و فناوری ضعف‌هایی وجود دارد، افزود: اگر این استان برنامه‌هایی برای پیشرفت داشته باشد، مورد حمایت قرار می‌گیرد.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی کشور با بیان اینکه جهادانشگاهی نهادی عمومی، غیر دولتی و خودگردان  است که قریب به 25 درصد هزینه‌های جهاد دانشگاهی را دولت و مابقی را خود این نهاد تأمین می‌کند،  اضافه کرد: جهاد دانشگاهی در سطح کشور دارای دو پژوهشگاه، دو دانشگاه، 18 مرکز رشد، 50 مرکز علمی ـ کاربردی، دو پارک علم و فناوری، 6 مؤسسه آموزش عالی، 130 گروه پژوهش، 100 مرکز خدمات تخصصی در حوزه فنی و مهندسی، پزشکی و علوم پایه است.
بنا بر این گزارش، همچنین، سید داود موسویان، رییس سابق جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد در مراسم تکریم خود نیز داشتن کمترین بار مالی بر دوش دولت را از مزیت‌های این نهاد دانست و عنوان کرد:  تعهد، تلاش و مجاهدت‌های فراوان از دیگر ویژگی‌های جهاد دانشگاهی است.
وی عامل موفقیت جها دانشگاهی استان  را عدم توجه به سلایق سیاسی برشمرد و بیان کرد: جهاد دانشگاهی با پیشرفت‌های روزافزونی که داشته باید به عنوان الگوی مناسبی به همه سازمان‌ها معرفی و اعلام شود.
بنا بر این گزارش، همچنین، شمس‌الله رشیدی، سرپرست جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد در مراسم معارفه خود نیز خواستار همکاری همه جانبه مسئولان استان با جهاد دانشگاهی شد.
وی با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش‌های مختلف کشاورزی، گردشگری و نفت و گاز، افزود: با ایجاد مراکز خدمات تخصصی نفت و پتروشیمی، گیاهان دارویی، کشت و صنعت کشاورزی، زنان، زایمان و ناباروری، تولید و ارایه محصولات فرهنگی شامل فیلم و پویانمایی(انیمیشن)، کامپیوتر و الکترونیک می‌توان نسبت به جذب نخبگان اقدام و در راستای رفع نیازهای جامعه گام برداشت.
سرپرست جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا)، مرکز افکارسنجی و مرکز فرهنگی امام و انقلاب و مرکز گردشگری دانشجویان و سایر مراکز مربوطه از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی است که باید بیش از پیش در این استان بالفعل شوند.
رشیدی  راه‌اندازی مرکز تفریحی و گردشگری دانشگاهی جنوب کشور در یاسوج، ارائه خدمات فرهنگی به دانشگاه‌ها از طریق جذب نیروهای متخصص، ارتباط با مراکز صنعتی و ارایه آموزش‌های کوتاه مدت به کارکنان جهاد دانشگاهی را در صورت تامین اعتبار از جمله برنامه‌های اجرایی آینده اعلام کرد.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم طی حکمی از سوی حمید رضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی کشور شمس الله رشیدی به‌عنوان سرپرست جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد معرفی و از خدمات سید داود موسویان تقدیر شد.

captcha