کد خبر: 2618106
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۶

اعلام برنامه‌های جنبی نهمین نمایشگاه کتاب خوزستان

گروه اجتماعی: برنامه‌های جنبی نهمین نمایشگاه کتاب خوزستان، پس از افتتاح نمایشگاه از بعد از ظهر امروز، ۲۳ آذر در محل نمایشگاه دائمی بین‌المللی اهواز آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، نهمین نمایشگاه کتاب خوزستان ساعت 15 امروز یکشنبه، 23 آذر با حضور بیش از 450 ناشر از سراسر کشور در محل نمایشگاه دائمی بین‌المللی اهواز افتتاح می‌شود. با افتتاح نمایشگاه کتاب استان برنامه‌های جنبی این دوره نمایشگاه نیز آغاز می‌شود.

بر اساس این گزارش در روز نخست نمایشگاه و پس از مراسم افتتاحیه ساعت 18 تا 19:30 برنامه «نمازپژوهی با محوریت نماز عاشورا» و از ساعت 19:30 تا 21 شب شعری با حضور یارمحمد اسدپور برگزار می‌شود.

در روز دوم؛ دوشنبه 24 آذر از ساعت 10 تا 12 کارگاه نمایش‌نامه‌نویسی تشکیل می‌شود. در نوبت عصر نیز از ساعت 16 تا 17:30 کتاب «در کفن خاکستر» نوشته میلاد ظریف رونمایی می‌شود. همچنین برنامه «عصر قصه» با حضور کورش اسدی ساعت 18 تا 19:30 و شب شعر «ابریشم» با حضور هوشنگ چالنگی از ساعت 19:30 تا 21 در نمایشگاه برگزار می‌شود.

در روز سه‌شنبه، 25 آذر در نوبت صبح از ساعت 10 تا 12 از کتاب «جنب سید خلف» نوشته خالد لویمی رونمایی خواهد ‌شد. در نوبت بعدازظهر نیز برنامه نقد و بررسی مجموعه شعر «واژه‌ها دم‌به‌دم استحاله می‌شوند» سروده حیاتقلی فرخ‌منش از ساعت 16 تا 17:30، شب شعر «لاژورد» با حضور هرمز علی‌پور از ساعت 18 تا 19:30 و برنامه نقد و بررسی کتاب «شرح قیصر بر غزل‌های حافظ» نوشته ابراهیم قیصری از ساعت 19:30 تا 21 اجرا می‌شوند.

در روز چهارم نمایشگاه چهارشنبه، 26 آذر برنامه «فرهنگ پژوهشی» (کارگاه آموزش در حوزه ادبیات فولکلور) با حضور محمد جعفری‌قنواتی در نوبت صبح از ساعت 10 تا 12 برگزار خواهد شد و در نوبت بعدازظهر از ساعت 16 تا 17:30 کتاب «چهل سال سینمای خوزستان» با حضور نویسنده آن علی‌نقی طاهری نقد و بررسی می‌شود. برگزاری برنامه عصر قصه با حضور قباد آذرآیین از ساعت 18 تا 19:30 و تشکیل نشست نقد و بررسی کتاب «من زنده‌ام» نوشته معصومه آباد از ساعت 19:30 تا 21 از دیگر برنامه‌های نهمین نمایشگاه کتاب خوزستان است.

روز پنج‌شنبه 27 آذر، در نوبت صبح از ساعت 10 تا 12 برنامه فرهنگ‌پژوهشی با عنوان «پژوهش در ادبیات کودک و نوجوان» با حضور مهدی مرادی برگزار می‌شود. در نوبت بعدازظهر از ساعت 16تا 17:30 برنامه «مسافران ملکوت» (یادی از شاعران و نویسندگان فقید خوزستانی) و از ساعت 18 تا 19:30 کتاب نشست نقد و بررسی «تفنگ نه دال» نوشته اردشیر صالح‌پور برگزار خواهد ‌شد. سپس کتاب «زندان اردشیر» برنده جایزه کتاب سال نوشته مهدی بهداروند از ساعت 19:30 تا 21 در این روز مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد.

در روز پایانی نمایشگاه؛ جمعه 28 آذر برنامه فرهنگ‌پژوهشی با نام «چه گونه آثار ادبی را نمایشی (دراماتیزه) کنیم؟» با حضور دکتر اردشیر صالح‌پور از ساعت 10 تا 12 برگزار می‌شود. در نوبت بعدازظهر هم مجموعه داستان «معبد لاک‌پشت» نوشته میترا معینی از ساعت 16 تا 17:30 نقد و بررسی می‌شود. از ساعت 18 تا 19:30 نیز برنامه عصر قصه با حضور ابوتراب خسروی برگزار خواهد شد و از ساعت 19:30 تا 21 برنامه فرهنگ‌پژوهشی فرهنگ عربی معاصر اهواز و کتاب «پانصد سال تاریخ خوزستان» نوشته عبدالنبی قیم، با حضور او برگزار می‌شود.

captcha