به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین عباسعلی ابراهیمی، دبیرشورای فرهنگ عمومی مازندران پیش از ظهر امروز، 24 آذرماه در پنجمین جلسه شورای فرهنگ عمومی مازندران در دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، اظهار کرد: شش کارگروه تخصصی در ذیل شورای فرهنگ عمومی استان تشکیل شده است تا متناسب با موضوعات مرتبط در استان بتوانیم فعالیتهای فرهنگی را ساماندهی کنیم.
وی افزود: از طریق این کارگروهها می خواهیم مباحثی نظیر سبک زندگی اسلامی، مباحث گسترده دینی و عقیدتی، فرهنگی، علمی، ادبی و هنری و ... را موشکافانه مورد بررسی قرار دهیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به اینکه نتایج کارگروههای استانی در قالب کتاب سال شورای فرهنگ عمومی استان تدوین میشود، تصریح کرد: این کارگروههای ششگانه شامل کارگروه تقویت بنیان خانواده، مقابله با انقطاع فرهنگی، آمایش و برنامهریزی، مشاهیر و مفاخر و کارگروه فرهنگ بومی تدوین شده است.
ابراهیمی با تأکید بر تقویت فعالیتهای تخصصی در شورای فرهنگ عمومی با تشکیل کارگروههای ششگانه، افزود: باید در راستای تعالی فرهنگی در جامعه گامهای اساسی برداشت.
وی در ادامه با تأکید بر ساماندهی فعالیتهای قرآنی در استان، گفت: اکنون جلسات تفسیر و قرائت قرآن در مازندران بهصورت هدفمند برگزار نمیشود که با ورود در ساز و کارهای منسجم تعریف و تبیین شده از این اتفاق جلوگیری خواهیم کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به اینکه بانک اطلاعات و طرح جامع فعالیتهای قرآنی استان باید تدوین شود، افزود: جایگاه فعالیتهای قرآنی در جامعه باید مورد توجه و ترویج بیشتری باشد.
وی با بیان دغدغههای مقام معظم رهبری در این مورد، افزود: استاندار و مدیران دستگاههای مختلف در راستای فعالیتهای منسجم قرآنی در استان دارای وحدت نظر هستند و الحمدلله بسیاری از فعالیتهای قرآنی مطابق با منشور قرآنی دبیرخانه شورای گسترش فعالیتهای قرآنی با رشد خوبی در حال انجام است.
حجتالاسلام ابراهیمی از مسئولان کارگروهها خواست تا هر چه سریعتر اولویتبندیهای لازم را انجام داده و با رصدی دقیق، به اعلام برنامههای پیشنهادی خود بپردازند.
وی با اشاره به نگاه ویژه حضرت امام خمینی(ره) در وصیتنامه سیاسی – الهی خود به جایگاه قرآن و عترت، ترویج این مسئله را بسیار ضروری خواند و گفت: با وجود شورای گسترش فعالیتهای قرآنی تمامی فعالیتهای قرآنی در کشور با سازوکار دقیق و به صورت منسجم صورت خواهد گرفت و ما توانستهایم در استان مازندران این مهم را به حول و قوه الهی تدبیر کرده و به نحو شایستهای ادامه دهیم.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان مازندران همچنین از وجود سه محور اساسی آموزش، تبلیغ و ترویج و پژوهش در این شورا خبر داد و اظهار کرد: هر کدام از این سه محور با تدابیر ویژهای به بررسی کامل فعالیتهای قرآن و عترت در استان پرداخته و ضمن اولویتبندی نیازمندیهای استان در مورد مسائل قرآنی، به ارائه برنامه میپردازند.