کد خبر: 2618773
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۹

تجلیل از اسماعیل امینی در هفدهمین «شب شاعر»

گروه ادب: هفدهمین «شب شاعر» به تجلیل از اسماعیل امینی، شاعر و مدرس ادبیات دانشگاه تهران اختصاص دارد که سه‌شنبه ۲۶ آذرماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، هفدهمین مراسم «شب شاعر» ساعت 15 روز سه‌شنبه، 26 آذرماه در محل نخلستان سازمان هنری رسانه‌ای اوج برگزار می‌شود.
این مراسم با حضور جمعی از شعرا و علاقه‎مندان از جمله مشفق کاشانی، محمدرضا سنگری، حسین اسرافیلی، فاضل نظری، علی‌محمد مؤدب، محمدرضا سهرابی‌نژاد، شهرام شکیبا، افشین علاء، مصطفی محدثی خراسانی و جمعی از علاقه‌مندان به شعر و ادب فارسی برگزار خواهد شد.
امینی از آن دست شاعرانی است که علاوه بر تخصص در این حوزه، در حوزه نقد و طنز نیز تخصص دارد. از جمله آثار وی می‌توان به «لبخند غیرمجاز»، «لبخند سعدی» (پژوهشی درباره طنز در غزل‌های سعدی)، «گزیده شعر طنز» (از روزگار رودکی تا روزگار خودمان)، «طنز در مثنوی معنوی» (خندمین‌تر افسانه) و «جلسه شعر» (مباحث آموزشی) اشاره کرد.
سازمان هنری رسانه‌ای اوج واقع در خیابان آیت‌‌الله طالقانی، بین میدان فلسطین و خیابان ولی‌عصر(عج)، خیابان برادران شهید مظفر شمالی، شماره 98، محل برگزاری این مراسم است.

captcha