کد خبر: 2620166
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۳
معاون مؤسسه آموزش عالی صوفی رازی زنجان:

گردش‌های علمی، انگیزه پژوهش را در دانش‌آموزان تقویت می‌کند

گروه اجتماعی: نبود فرصتی برای گردش‌‏های علمی و همچنین مشارکت نکردن دانش‌آموزان در جشنواره‎های علمی مختلف، موجب از دست دادن انگیزه کودکان برای پژوهش و تحقیق می‌شود که باید در این زمینه برنامه‌ریزی‎های مناسب صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، امامعلی دادخواه، معاون اجرایی مؤسسه آموزش عالی صوفی رازی زنجان ظهر امروز، 25 آذر در جمع دانش‎آموزان عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان، اظهار کرد: خصیصه کنجکاوی و جست‌و‌جو در یافتن واقعیت‌های علمی، ویژگی بارزی است که باید از همان ابتدای ورود کودکان به مدرسه شناسایی شده و روی آن کار شود.
وی افزود: امروز آموزش در مدارس تنها معطوف به ارائه تکالیف سنگین از سوی معلمان و طرح کردن مباحث سنگین که موجب خستگی ذهن دانش‎آموز می‌شود، شده است که این معضل باید مورد توجه مسئولان آموزش و پرورش قرار گرفته و رفع شود.
دادخواه تصریح کرد: نبود فرصتی برای گردش‏های علمی و همچنین مشارکت نکردن دانش‌آموزان در جشنواره‎های علمی مختلف، موجب از دست دادن انگیزه کودکان برای پژوهش و تحقیق می‌شود که باید در این زمینه برنامه‌ریزی‎های مناسب صورت گیرد.
معاون مؤسسه آموزش عالی صوفی رازی زنجان یادآور شد: میزان اعتباراتی که امروز در بخش‎‏های فرهنگی و پرورشی در مدارس کشور صرف می‌شود، بهتر است در بخش پژوهش دانش‎آموزان نیز مصرف شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز توجه به فرصت‏های پژوهشی موجب رشد و بالندگی کشور شده و این موضوع نه تنها در بخش دانشگاه‌ها بلکه در مدارس نیز نباید مغفول بماند.

captcha