کد خبر: 2620481
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۱
صدری بیان کرد:

مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان؛ منادی توسعه فرهنگ قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس دفتر منطقه‎ای آیسسکو در ایران گفت: برگزاری پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان، منادی توسعه فرهنگ قرآنی در بین دانشجویان مسلمان در جای جای دنیا شده است.

عباس صدری، رییس دفتر منطقه‎ای آیسسکو در ایران، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اینکه برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان حرکتی بزرگ و اثرگذار است، گفت: برگزاری این مسابقات، کار بزرگی است که نیاز به حمایت‌های همه جانبه‌ای از سوی نهادها و ارگان‌های مختلف دارد.
وی با بیان اینکه برگزاری این مسابقات قطعاً در راستای توسعه فرهنگ قرآنی خواهد بود، افزود: از این باب بسیار خوشحال هستیم که جوانان فعالی در کشورهای مختلف دنیا مبادرت به امور قرآن کریم دارند. به نوعی جمهوری اسلامی ایران با برگزاری این مسابقات، منادی توسعه فرهنگ قرآنی در بین دانشجویان مسلمان در کشورهای مختلف شده است.
رییس دفتر منطقه‎ای آیسسکو در ایران با تأکید بر اینکه هر کدام از حاضران در این مسابقات این ظرفیت را دارند که به عنوان یک سفیر برای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای خود فعالیت کنند، اظهار کرد: برگزاری این مسابقات زمینه گسترش بسیار فراوانی دارد و باید حرکت‌ها به سمت این گسترش باشد. استنباط من این است که در سال‌های آینده این فعالیت‌ها توسعه خوبی خواهد یافت که البته نیاز به زمینه‌سازی‌های خوب و متفاوتی دارد.
صدری با بیان اینکه نباید پس از برگزاری مسابقات در یک دوره فعالیت‌ها را تا زمان محدودی مانده به آغاز دوره بعد مسکوت کنیم، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با برگزاری چنین مسابقاتی می‌تواند به نیازهای رو به‌ رشد دانشجویان مسلمان در کشورهای مختلف پاسخ دهد، همانطور که تاکنون این کار را انجام داده است.
وی بیان کرد: آنچه که تاکنون از تلاش‌ها برای برگزاری مناسب این مسابقات مشاهده کرد‌ه‌ام بسیار جای تقدیر دارد و در کمتر جایی چنین تلاشی برای انجام یک فعالیت دیده شده است. سازمان آیسسکو با توجه به اینکه می‌خواهد یک محوریت را در رابطه به هماهنگی بین کشورها داشته باشد تلا‌ش‌های خود را انجام داده است و ما نهایت افتخار را از همکاری با چنین رویداد مهم و اثرگذاری داریم.
رییس دفتر منطقه‎ای آیسسکو در ایران افزود: در این دوره از مسابقات بیشتر مشارکت ما جنبه معنوی دارد و در اجلاس‌های مختلفی که تاکنون برگزار شده است همه را برای حضور در این مسابقات تشویق کرد‌ه‌ایم تا با شور و هیجان و شکوه بیشتری برگزار شود. یکی از اجلاس‌هایی که بیشترین تلاش برای حضور شرکت‌کنندگان در این مسابقات صورت گرفته است مربوط به اجلاس وزرای آموزش و پرورش است. البته اجلاس وزرای آموزش عالی و فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز برگزار می‌شود که مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان باید در آنجا نیز به بهترین نحو تبلیغ شود.
صدری در ادامه در مورد شناخته شده بودن این مسابقات در سطح بین‌المللی، خاطرنشان کرد: البته شناخت خوبی از این مسابقات وجود دارد و کارهای خوبی برای معرفی این مسابقات صورت گرفته است اما نیاز به کارهای بسیار زیادی دارد تا این مسابقات به طور کامل معرفی شود. در رابطه با توسعه فرهنگ قرآنی یک نوع جهاد است که همه ما باید به آن عمل کنیم و ما در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.
وی در ادامه در مورد پیامی که از سوی رئیس کل آیسسکو دریافت می‌شود، گفت: در هر دوره از مسابقات، پیام این سازمان از سوی رئیس آن صادر می‌شود که در آن از برگزاری چنین مسابقاتی حمایت می‌شود. این پیام برای اعضا ارسال می‌شود تا نظر همه اعضا در مورد آن اعمال شود و در نهایت نیز نظر نهایی در مورد این پیام توسط رئیس سازمان آیسسکو داده خواهد شد.
رییس دفتر منطقه‎ای آیسسکو در ایران در ادامه در مورد حمایت‌های مالی از این مسابقات توسط سازمان آیسسکو نیز اظهار کرد: در ادوار گذشته حمایت‌های مالی و پشتیبانی‌های مادی صورت می‌گرفت اما امسال چیزی از سوی این سازمان پیش‌بینی نشده است و همانطور که گفته شد حمایت‌های ما از این مسابقات بیشتر معنوی است.

صدری با تأکید بر اینکه برای این کار درخواست‌های زیادی صورت گرفته است، گفت: برای حضور آیسسکو در این مسابقات و مشارکت در برگزاری آن مکاتبات بسیار زیادی صورت گرفت، برای جذب مشارکت مادی نیز به تلاش‌های خود ادامه خواهیم داد.
وی در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان را تنها مسابقات قرآنی عنوان کرد که این سازمان با آن همکاری دارد و در ادامه افزود: البته ما در بحث توسعه فرهنگ قرآنی و توسعه مدارس قرآنی ممکن است با برخی کشورها همکاری داشته باشیم اما در بحث برگزاری مسابقات قرآن این مسابقات تنها مسابقاتی است که با آن همکاری داریم.
رئیس دفتر منطقه‌ای آیسسکو در پایان با تأکید بر اینکه در جمهوری اسلامی همه باید از برگزاری این مسابقات حمایت و در آن مشارکت داشته باشند، گفت: برگزاری چنین مسابقاتی باید موضوع همه دستگاه‌ها باشد و علاوه بر آن نیز باید دغدغه‌های زیادی برای بهتر شدن آن و بالا بردن سطح مسابقات و داوری‌ها را داشته باشیم. ما تمام تلاش خودمان را در این حوزه انجام خواهیم داد.

captcha