کد خبر: 2620521
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۳

سینما ونوس قم پذیرای منتخبان جشنواره‌ ملی نماز و نیایش می‌شود

گروه هنر: مدیر اجرایی ششمین جشنواره‌ ملی نماز و نیایش گفت: کار هیئت انتخاب آثار ارسال شده به این دوره از جشنواره آغاز شده است و قرار است مجموع آثار منتخب در سینما ونوس استان قم به نمایش گذاشته شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، رضا ابوذر، مدیر اجرایی ششمین جشنواره‌ ملی نماز و نیایش، با اعلام این خبر درباره کم و کیف افتتاح رسمی سایت انجمن سینمای جوان دفتر قم گفت: نخستین شورای سیاست‌گذاری ششمین جشنواره‌ ملی نماز و نیایش با حضور عبدالرضا ایزدپناه، مدیر جشنواره و مدیرکل اداره ارشاد قم، حبیب ایل‌بیگی مدیرعامل انجمن سینمای جوان و برخی دیگر از مسئولان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: از همین رو قرار است در ادامه شورای سیاست گذاری ششمین جشنواره‌ ملی نماز و نیایش، سایت انجمن سینمای  جوان استان قم به آدرس www.iycsqhom.ir  رونمایی شود.

رضا ابوذر مدیر اجرایی ششمین جشنواره‌ ملی نماز و نیایش در پایان صحبت‌های خود با اشاره به روند اجرایی این جشنواره گفت: کار هیأت انتخاب آثار ارسال شده به این دوره از جشنواره آغاز شده است و قرار است مجموع آثار منتخب در سینما ونوس استان قم به نمایش گذاشته شود.

ششمین جشنواره‌ ملی نماز و نیایش از تاریخ 15 تا 17 دی ماه در استان قم برگزار می‌شود.

captcha