کد خبر: 2623039
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۵

پیکر مطهر دو شهید گمنام و یک شهید جانباز در تبریز تشییع شدند

گروه اجتماعی: پیکر مطهر دو شهید گمنام که از مناطق عملیاتی خیبر و والفجر شناسایی شده بودند و یک شهید جانباز، امروز ۲۸ آذر بعد ازنماز جمعه توسط مردم ولایتمدار و شهیدپرور تبریز تشییع شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، پیکر مطهر دو شهید گمنام و یک شهید جانباز، امروز 28 آذر بعد ازنماز جمعه توسط مردم ولایتمدار و شهیدپرور تبریز تشییع شد. این شهدا بعد از برگزاری آئین ویژه‌ای به همت هیأت رزمندگان استان آذربایجان شرقی و ستاد برگزاری مراسم مذهبی در مصلای امام خمینی(ره) تبریز و اقامه نماز ظهر وعصر به سمت میدان ساعت تشییع شدند.

این شهدا پس از تشییع در تبریز به شهرهای بستان‌آباد و دوزدوزان منتقل و پس از استقبال مسئولان استانی و برپایی مراسم شبی با شهدا و تشییع، در محل تعیین شده در شهرستان سراب به خاک سپرده می‌شوند.

یادآور می‌شود، پیکر مطهر این دو شهید گمنام از مناطق عملیاتی خیبر و والفجر شناسایی شده بودند و پیکر پاک شهید جانباز رحیم نهالی‌مقدم نیز به همراه این دو شهید بر روی دستان مردم ولایتمدار تبریز تشییع شد.

captcha