کد خبر: 2623358
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۷

نخستین یادواره روحانی شهید ماموستامحمد کریمیان در سنندج برگزار شد

گروه سیاسی: نخستین یادواره روحانی شهید ماموستا محمد کریمیان در آستانه هفته وقف با حضور نماینده ولی فقیه در استان و جمعی از روحانیون اهل سنت و اهل تشیع منطقه و مردم محله حاجی آباد پنج شنبه شب، ۲۷ آذرماه سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، مسجد صلاح‌الدین ایوبی محله حاجی‌آباد سنندج میزبان خانواده‌های معزز شهدای روحانی و مردم ولایت‌مدار شهر سنندج بود.
در ابتدای این همایش معنوی پیکر پاک یک شهید گمنام توسط رهروان راه شهدا تشییع شد و مردم با آرمان‌های والای این شهید والامقام که در عملیات خیبر در جزیره مجنون به شهادت رسیده بود تجدید بیعت کردند.
کامل گلباغی، از شاگردان این روحانی کردستانی اظهار کرد: ماموستا کریمیان در سال 1329 در منطقه سارال به دنیا آمدند و زندگی خویش را وقف ترویج ارزش‌های دینی و مبانی هویت‌بخش اسلامی کردند.
وی افزود: این شهید والامقام در زمان رژیم طاغوت در خطبه‌های جمعه و جماعت روستای گیزمل در منطقه سارال مردم را ارشاد می‌کردند و پس از انقلاب نیز به افشای هویت پلید گروهک‌ها پرداختند و مردم را از نیت شوم آنان برای نابودی اسلام و حذف آیین اسلامی آگاه می‌ساختند.
گلباغی بیان کرد: گفتارها و کردارهای ملامحمد مؤثر واقع شده بود و بدین سبب ضدانقلاب به آزار و اذیت ایشان روی آوردند و این عالم وارسته را در شب 21 فروردین سال 61 و در میان کتاب‌های دینی و قرآنی به آتش کشیدند.
ماموستا گلباغی افزود: ماموستای شهید کریمیان برخی کتاب‌های مرجع دینی که به زبان عربی بود را برای تفهیم هرچه بیشتر شاگردانش به زبان کردی ترجمه کرده بودند و خطی بسیار زیبا داشتند و برای اعتلای ارزش‌های دینی و فرهنگی در جامعه همتی والا داشتند.

ماموستا سیداشرف حسامی روحانی، ایثارگر و از همسنگران ماموستا کریمیان نیز در سخنانی اظهار کرد: ضد انقلاب گرگ‌هایی بودند که همچون قوم مغول برای نابودی همه داشته‌های فرهنگی، دینی و اعتقادی مردم ایران و مسلمانان کردستان عزم خود را جزم کرده‌ بودند.

این روحانی مبارز به بیان اقدامات ضد انقلاب در بهار سال 61 در سنندج اشاره کرد و خواستار معرفی‌ هرچه بیشتر شخصیت والای شهدا و آرمان‌های آنان به نسل جوان جامعه شد.

یادآور می‌شود؛ در ادامه این مراسم نیز از خانواده معزز شهید ماموستا کریمیان تجلیل به عمل آمد.

captcha