کد خبر: 2625238
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۲

گفتمان دینی با موضوع «سیره رفتاری پیامبر اکرم (ص) با جوانان» در سیمرغ برگزار شد

کانون خبرنگاران نبأ /حمیدرضا گل‌محمدی: گفتمان دینی با موضوع «سیره رفتاری پیامبر اکرم(ص) با جوانان» با حضور جمعی از نماز گزاران در مسجد صاحب‌الزمان(عج) نجارکلا جدید شهرستان سیمرغ برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام علی رضایی، روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در این مراسم، در خصوص «سیره رفتاری پیامبر با جوانان» گفت: یکى از رازهاى بزرگ موفقیت پیامبر(ص) در پیشبرد اسلام، این بود که در تمام اقشار و طبقات مردم به ویژه در قلب جوانان جاى گرفته بود، چرا که این شیوه را از خداوند آموخته و سخت به این قشر علاقه‌مند بود و آن‌ها را دوست مى‌داشت و به طور جداگانه نیز حال‌شان را جویا مى‌شد.
وی افزود: پیامبر(ص) گاهى به عیادت بیماران جوان مى‌رفت و گاهى در جمع‌شان مى‌نشست و با آنان سخن مى‌گفت و نصیحت‌شان مى‌کرد همین برخوردهاى زیبا و منحصر به فرد پیامبر(ص) بود که باعث شد جوانان به رسول خدا عشق ورزیده، جان خود را فداى آن حضرت کنند.
رضایی تصریح کرد:  به تأثیر رفتار حضرت رسول اکرم(ص) در جوانان اشاره کرد و گفت: هـنـگـامـی کـه رسـول اعـظم (ص) دعوت خود را در مکه آشکارا آغاز کرد، جوانان با صفای بـاطـن و لطـافـت روحشـان اولین کسانی بودند که به ندای روحبخش آن حضرت لبیک گـفتند.
روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ خاطرنشان کرد: رفتار، سیره اخلاقی و سخنان هدایتگر پیامبر(ره) برای همه طبقات مؤثر بود، اما در جوانان تأثیر عمیقی به وجود آورد.

captcha