کد خبر: 2626663
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۰

نشست هم‌اندیشی اساتید حوزه و دانشگاه در شهرستان جوانرود برگزار شد

گروه اجتماعی: نخستین نشست هم‌اندیشی اساتید حوزه و دانشگاه در دانشکده مدیریت و حسابداری شهرستان جوانرود برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، ‌نخستین نشست هم‌اندیشی اساتید حوزه و دانشگاه روز گذشته، 4 دی در دانشکده مدیریت و حسابداری شهرستان جوانرود برگزار شد.

در این نشست یوسفی، رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری جوانرود گفت: اهداف حوزه و دانشگاه از ابتدا یکی بوده و هم اکنون نیز باید یکی باشد زیرا حوزه و دانشگاه دو بال اصلی توسعه جامعه اسلامی هستند.

وی افزود: ارتباط و هم‌افزایی بین حوزه و دانشگاه از مقتضیات بی‌بدیل توسعه جامعه اسلامی است و نیازسنجی، بحث و بررسی در‌خصوص اهداف آن باید در اولویت قرار گیرد.

یوسفی تصریح کرد: نتایج و خروجی هر دو نهاد علمی حوزه و دانشگاه انسان‌ساز بودن و تلاش برای تعالی انسان در حوزه‌های اجتماعی، حقوقی، اقتصادی و فرهنگی است.

یادآور می‌شود، در ادامه این مراسم ماموستا ملا‌رستم حسینی، امام جمعه موقت جوانرود، ماموستا ملا‌محمد محمدی، مدیر حوزه علمیه روستای یاری و حجت‌الاسلام سجاد کریمی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه جوانرود درخصوص راهکارهای عملی وحدت حوزه و دانشگاه سخنرانی کردند.

captcha