
حجت الاسلام والمسلمین سید حسین گلمیرزاده، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با اشاره به وظایف مداحان و شاعران آیینی اظهار کرد: مداحی یک شغل نیست و بلکه هنری است که می تواند اثرگذاری خوبی در بین جوانان و نوجوانان داشته باشد.
وی کانون مداحان را برای ساماندهی بهتر مداحان و شاعران لازم دانست و افزود: انتخابات کانون مداحان و شاعران آیینی باید با حضور حداکثری مداحان و شاعران برگزار شود.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گیلان تصریح کرد: کاندیداها می توانند در مدتی که تعیین شده است به تبلیغات و معرفی خود بپردازند و باید از فعالیت های غیر قانونی پرهیز کنند. همه دست اندرکاران برگزاری انتخابات، کاندیداها و همچنین شرکت کنندگان در انتخابات باید در چارچوب اساسنامه و دستورالعمل های کانون مداحان و شعرای آیینی که توسط سازمان تبلیغات اسلامی ابلاغ شده است، عمل کنند.
حجتالاسلام گلمیرزاده با اشاره به زمان برگزاری انتخابات به صورت همزمان در سراسر کشور، یادآور شد: سومین دوره انتخابات کانون مداحان و شاعران آیینی روز جمعه ۱۲ دی ماه در مرکز استان و شهرستان های تابعه به طور همزمان برگزار خواهد شد.