به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، محمدحسین حیدری عضو هیئت انتخاب و داوری این جشنواره با بیان این مطلب، برگزاری جشنوارههای موضوعی را در جهت هدایت ذهن خلاق هنرمند مؤثر عنوان کرد و گفت: برگزاری جشنواره با موضوعات مختلف باعث میشود تا هنرمندان بتوانند فضای فکری و خلاقیت خود را به سمت موضوعات مطرح سوق دهند.
وی ادامه داد: این امر موجب میشود هنرمندان بهخصوص جوانان عکاس متوجه زمینههای استعداد خود شوند. این امر از سوی دیگر داوری آثار را نیز آسانتر میکند.
حیدری در ادامه صحبتهای خود با اشاره به سطح کیفی آثار گفت: به اعتقاد من آثاری که در بخش عکس ششمین دوره برگزاری جشنواره ملی نماز و نیایش شرکت کرده بودند، به نسبت هزینه و فراخوان منتشرشده ضعیف بود و آثار قابلتوجهی در بین عکسهای ارائهشده وجود نداشت.
وی درباره دلایل افت کیفی آثار در این بخش بیان کرد: واقعیت این است که سیاستگذاران در برگزاری یک جشنواره هدف مشخصی از چرایی برپایی رویداد موردنظر تعریف میکنند و تلاش میشود که در طول برگزاری جشنواره به هدف از پیش تعیین شده خود دست یابد.
عضو هیئت انتخاب بخش عکس ششمین جشنواره ملی نماز و نیایش ادامه داد: ولی متأسفانه در حال حاضر شاهد هستیم که نفس برگزاری جشنوارهها هدف شده است و به همین دلیل انتظارهای مورد نظر از برپایی جشنوارههای مختلف برآورده نمیشود.
وی اضافه کرد: یکی از دلایل پایین بودن کیفیت آثار این است که امروزه عکسها به شکل دیجیتال گرفته میشود و چون دوربینهای دیجیتال از کیفیت مطلوبی برخوردار نیستند؛ عکاسان روی آثار به شکل اغراقآمیز کار میکنند و همین اغراق موجب میشود اصل عکس و روح موجود در قاب تصویر زیر انبوهی از اصلاح رنگ و نور پنهان بماند.
عضو هیئت انتخاب و داوری بخش عکس این دوره از جشنواره نماز و نیایش در پایان افزود: معتقدم انجمن سینمای جوانان ایران همواره در جهت آموزش فیلمسازان و عکاسان فعال بوده است. از همین رو پیشنهاد میکنم علاوه بر جوایز نقدی که به عکاسان برگزیده اهدا میشود یک دوره تکمیلی آموزش عکاسی نیز برای برگزیدگان جشنواره نماز و نیایش ترتیب دهند.