کد خبر: ۲۶۴۵۷۰۴
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۶:۵۴

اتحاد و همبستگی ملی در حماسه ۹ دی باردیگر نمایان شد

گروه سیاسی: امام جمعه نرماشیر گفت: ۹ دی روزی بود که ملت ایران به میدان آمدند تا نشان دهند، یکپارچه ‌برابر دشمن هستند و گروهی منافق که ابزار ‌دست دشمنان خارجی شده‌اند ‌میان این ملت اثری ندارند.

‌به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، روح‌الله ایران‌نژاد، امام جمعه نرماشیر روز گذشته، ۷ دی در نشست برنامه‌ریزی مراسم گرامیداشت ۹ دی با بیان اینکه ۹ دی به‌‌واسطه حرکت عظیم و فوق‌العاده مردم ایران در تاریخ ماندگار شد، گفت: در فتنه ۸۸ دست قدرت الهی بود که سبب شد مردم بیدار شوند و وارد صحنه شوند و یک حرکت عظیم را خنثی کنند.
وی افزود: ۹ دی روزی بود که ملت ایران به میدان آمد تا نشان دهد، یکپارچه ‌برابر دشمن است و گروهی منافق که ابزار و آلت دست دشمنان خارجی شده‌اند در میان این ملت اثری ندارد.
امام جمعه نرماشیر تأکید کرد: در روز ۹ دی مردم شهرستان نرماشیر در این تجمع شرکت کنند و بار‌دیگر با حضور پررنگ خود توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب کردند و یک حماسه دیگر خلق کردند.
در ادامه این نشست محمود متقیان، فرماندار نرماشیر به حماسه عظیم ۹ دی اشاره کرد و افزود: ۹ دی یک حادثه ماندنی در تاریخ ماست.
وی افزود: حضور مردم در ۹ دی این پیام را داشت که مردم به این نظام اسلامی و حفظ و تدوام آن اعتقاد دارند، ۹ دی اوج ولایتمداری و غیرتمندی ملت ایران بود و عشق ملت قهرمان ایران به امام راحل را ثابت کرد و در ادامه از بسیجیان و آحاد مردم دعوت کرد که در این حماسه عظیم شرکت کرده و بار دیگر یک حماسه دیگر خلق کنند.
یادآور می‌شود، تجمع حماسه عظیم ۹ دی در شهرستان نرماشیر با حضور اقشار مختلف در روز سه‌شنبه ساعت ۹ صبح در مکان مسجد امام حسین (ع) برگزار می‌شود.

captcha