کد خبر: 2652274
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۰
سعید شبستری:

فرهنگ استفاده از شبکه‌های اجتماعی درجامعه نهادینه نشده است

گروه اجتماعی: معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه زمان مبارزه با ماهواره گذشته و با رشدسریع شبکه‌های مجازی نمی‌توان با بحث فیلترینگ با آن شبکه‌ها مقابله کرد، افزود: متأسفانه فرهنگ استفاده ازشبکه‌های اجتماعی و ماهواره‌ای در جامعه نهادینه نشده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، سعید شبستری، معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی روز گذشته، هشتم دی درجلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان، یأس، ناامیدی و احساس بی‌هویتی را از جمله مسائل تهدیدکننده نسل جوان دانست و گفت: یکی از راه‎های مقابله با این آسیب‌‎ها، بالا بردن نشاط اجتماعی و مشارکت دادن جوانان در امور است؛ دولت وجود جوانان را فرصتی برای کشور می‌داند و معتقد است مطالبات جوانان باید به نحوی تامین شود که خود آنها در امور مشارکت داده شوند.

وی با بیان این که جوانان سرمایه‎های اجتماعی هستند و می‌‎توان با اعتمادسازی، آن‌ها را در امور مختلف مشارکت داد، افزود: آینده متعلق به جوانان است و آنان روزی عهده‎دار سکان مدیریت این کشور می‎شوند، از این رو باید نیازهای آنها را احصاء و تأمین کنیم و در این خصوص نباید با اطلاعات و اندیشه‌های گذشته وارد شویم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ماهواره اشاره کرد و گفت: زمان مبارزه با ماهواره گذشته چراکه تکنولوژی‌های جدیدی مانند شبکه‌های اجتماعی آمده و ما متأسفانه هنوز در مقوله مبارزه با ماهواره سیر می‌کنیم.

وی اضافه کرد: شبکه‌های مجازی رشد سریعی کرده‌اند و با بحث فیلترینگ نمی‌توان با این شبکه‌‎ها مقابله کرد و تا زمانی‌که فرهنگ استفاده از این شبکه‌ها و ماهواره‌‎ها را درجامعه نهادینه نکرده‌ایم، با مشکلات مختلفی مواجه خواهیم بود.

شبستری گفت: اگر با جوانان ارتباط نداشته و فضا را برای مشارکت آنها فراهم نکنیم، به‌ طورحتم جوان به مسائل دیگری گرایش خواهد یافت.

وی به توانایی‌ها و ظرفیت‌های بخش غیردولتی در امور جوانان اشاره کرد و افزود: هنوز فضا برای فعالیت این بخش در کشور باز نشده است، اما دولت به دنبال فعال کردن این بخش است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی به خطرات و آسیب‌‎های مختلفی که جوانان را تهدید می‌‎کند اشاره کرد و گفت: امروز قطع ارتباط روحانی مسجد با جوانان جای تأسف دارد و همین امر فضا را برای افرادی که باورهای غلط مذهبی و فتواهای بی‎اساس می‎دهند، بازتر و جوانان را دچار خوف کرده است؛ لذا راه طولانی تا عملیاتی کردن برنامه های جوانان داریم اما ناامید نیستیم.

شبستری به استفاده از توانایی‌های بسیج در رفع مشکلات و امور جوانان تأکید کرد و از ستاد ساماندهی خواست با مشخص کردن شاخص‌های مشارکت، دستگاه‌ها را به ارائه برنامه‌های مرتبط با امور جوانان ملزم کند.

حسن استوار آذر، مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی هم در این جلسه با اشاره به اینکه سیاست دولت، کاهش تصدی‌گری است و در این راستا از تشکیل سازمان‌های مردم‌نهاد حمایت می‌شود، از دستگاه‌های مرتبط با امور جوانان خواست آنها را برای تشکیل چنین سازمان‌هایی تشویق و ترغیب کنند.

وی همچنین بر توجه بیشتر به فضای مجازی و تهدیدهای آن برای نسل جوان و استفاده از توان بسیج در حوزه جوانان تأکید کرد.

یادآور می‌شود، در این جلسه برنامه‌های پیشنهادی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در حوزه جوانان مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت.

captcha