کد خبر: 2670743
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۹
از محل اعتبارات زکات؛

۱۲ پروژه عمرانی در سرایان اجرا شد

گروه اجتماعی: سرپرست کمیته امداد امام(ره) سرایان خبر داد: طی ۹ ماهه گذشته از محل اعتبارات زکات ۱۲ پروژه عمرانی در شهرستان اجرا شده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، امیرحسین اربابی، سرپرست کمیته امداد امام(ره) سرایان امروز، 14 دی‌ماه در جمع کارکنان این اداره گفت: میزان زکات جمع‌آوری شده در 9 ماهه نخست امسال به نسبت مدت مشابه سال قبل 202 درصد رشد داشته است.



وی میزان زکات جمع‌آوری شده را سه میلیارد و 954 میلیون ریال عنوان کرد و افزود: حجم زکات دریافتی در مدت مشابه سال گذشته یک میلیارد و 309 میلیون ریال بوده است.



سرپرست کمیته امداد امام(ره) سرایان با اشاره به اینکه تبلیغ به موقع و درست، جلب اعتماد مردم و اجرای طرح چهره به چهره از عوامل مؤثر در افزایش میزان زکات است، بیان کرد: سهم زکات مستحبی از کل زکات جمع‌آوری شده شهرستان، 3 میلیارد و 938 میلیون ریال بوده است.



اربابی حجم زکات مربوط به طرح شجره طیبه را 14 میلیون و 473 هزار ریال برشمرد و افزود: سهم محرومان شهرستان از کل زکات دریافتی 37 میلیون و 425 هزار ریال است.



وی عنوان کرد: طی 9 ماهه گذشته از محل اعتبارات زکات 12 پروژه عمرانی در شهرستان اجرا شده است.



سرپرست کمیته امداد امام(ره) سرایان فرهنگ‌سازی، تبلیغات نوشتاری، گفتاری و میدانی، استفاده از تریبون نماز جماعت مساجد سطح شهرستان و ... از برنامه‌هایی است که به جهت تبلیغات و گسترش فرهنگ زکات انجام گرفته است.

captcha