کد خبر: 2670794
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۹
حجت‌الاسلام نوروزی خبر داد:

احداث 8 پروژه اقتصادی در زمین‌های وقفی قزوین

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین از احداث هشت پروژه وقفی در زمین‌های وقفی استان قزوین خبر داد.

حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، اظهار کرد: موقوفات و وقف کردن سنت حسنه‌ای است که بر اساس مبنای وقف اصلش باقی می‌ماند و درآمدش در جامعه جاری و ساری می‌شود.

وی افزود: وقف می‌تواند در رفع نیازهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و حتی سیاسی جامعه نقش بسزایی ایفا کند و عواید و درآمد حاصل از آن می‌تواند در رفع گرفتاری‌های ابعاد مختلف جامعه راه‌گشا باشد.

این مسئول با بیان اینکه در زمینه وقفی دو کار اساسی را می‌توان رقم زد، ادامه داد: اشتغال‌زایی یکی از کارهای اساسی است که با سرمایه‌گذاری در زمینه‌های وقفی می‌توان به این امر تحقق بخشید و دیگری تولید است که می‌تواند مبنای خوبی برای سرمایه‌گذاری در حوزه اقتصادی وقف باشد.

نوروزی بیان کرد: اگر توجه جدی و اساسی در بخش تولید شود، گام‌های مؤثری می‌توان در ابعاد صنعتی، دامداری، کشاورزی و سایر موضوعات کشاورزی برداشت و در رفع بیکاری به جوانان کمک کرد.

وی با اشاره به عرصه‌ها و زمین‌های وقفی در اختیار اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین تصریح کرد: مسئولان اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین آماده پذیرای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای ورود به مجموعه زمین‌های وقفی است و با احترام و محبت از آن‌ها استقبال می‌کند.

این مسئول بیان کرد: وجود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در زمین‌های وقفی می‌تواند بسترهای لازم را برای ایجاد اشتغال و تولید در حوزه‌های مختلف دامداری، زراعی و صنعتی فراهم کند و مسیر وقف برای اقتصاد مردم تأمین شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین به مکان‌یابی برای احداث هشت پروژه اقتصادی در استان قزوین اشاره کرد و افزود: این هشت پروژه، 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که می‌توان به ساخت 160 واحد مسکونی در شهر بیدستان اشاره کرد؛ این پروژه‌ها طی ماه‌های آینده افتتاح می‌شود.

نوروزی افزود: از دیگر پروژه‌های اقتصادی می‌توان به درمانگاه خیریه و مجتمع‌های پنج طبقه تجارتی و سیاسی در شهر محمدیه و نیز احیای باغات و اراضی زراعی به عنوان نمونه احیای 2 هزار و 200 اصله نهال در باغ پسته روستای حسین‌آباد شهرستان بویین‌زهرا اشاره کرد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین در پایان یادآور شد: در راستای رفع نیازهای اجتماعی، جهت‌دهی و هدفمند کردن تمام موقوفات برای اجرای امینانه نیات واقفان صورت گرفته و فعالیت‌های بسیار گسترده‌ای انجام شده تا به مردم نشان دهیم می‌توان با موقوفات، نیازهای اجتماعی جامعه را برطرف کرد.

captcha