کد خبر: 2670878
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۲

مرحوم تقوی به دنبال تبیین ویژگی‌های اصلی تمام کتب و ادیان الهی بود

گروه فعالیت‌های قرآنی: فعال فرهنگی و سیاسی استان قزوین با بیان اینکه تلاش مرحوم تقوی به عنوان مفسر قرآن کریم تنها به تفسیر قرآن محدود نبود، گفت: مرحوم تقوی به دنبال تبیین ویژگی‌های اصلی تمام کتب و ادیان الهی بود.

صفت‌الله صالحی، فعال فرهنگی و سیاسی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با اشاره به سالروز فوت مرحوم سید محمود تقوی، مفسر قرآن کریم استان قزوین، اظهار کرد: دی ماه، ماه خوبی برای استان قزوین نیست و استان قزوین همیشه در این ماه سوگوار دو تن از بزرگترین مردان قرآنی خود است.

وی با بیان اینکه مرحوم تقوی و یزدان‌پناه از سرمایه‌های جاودان و بزرگ این استان بودند، عنوان کرد: مرحوم تقوی از مفسران بزرگ قرآنی استان است که بی شک باید از منش و سیره او در زمره بزرگترین علما و فضلای عالیقدر استان نام برد.

این فعال فرهنگی با اشاره به فعالیت‌های بیش از 60 سال مرحوم تقوی در تفسیر و آموزش قرآن ادامه داد: اهمیت و قدرت نفوذ جلسات تفسیر مرحوم تقوی به قدری بود که در برهه‌ای ساواک بای تعطیلی این کلاس‌ها اقدام کرد.

وی یکی از خصوصیات برجسته کلاس‌های تفسیر مرحوم تقوی را پرداختن این مرحوم به سایر کتب ادیان الهی دانست و بیان کرد: این مرحوم در کنار تفسیر قرآن، له تفسیر کتب ادیان الهی دیگر مانند انجیل نیز می‌پرداختند و سعی میکردند افراد را با ویِژگی ادیان الهی آشنا کنند.

صالحی هدف از بیان و تفسیر کتب الهی دیگر را بیان تحریف‌های این کتب دانست و تأکید کرد: مرحوم تقوی در کنار تسلط کم نظیر خود به قرآن، تسلط بسیار خوبی نیز به کتب الهی دیگر داشتند.

وی با بیان اینکه معرفی ریشه های عمیق ادیان الهی با استناد به کتب دین‌ها ویژگی بزرگ کلاس تفسیر مرحوم تقوی بود، یادآور شد: احترام خاص مرحوم تقوی به کتب الهی و دیگر ادیان الهی و بیان معنویات و دستورات این کتاب‌ها به کلاس‌های ایشان وزن و ارزش بالایی داده بود.

captcha