کد خبر: 2672092
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۶

استقبال از طرح «نورباران» کمتر از حد انتظار است/ توزیع ۸۰۰ جلد قرآن در زنجان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن‌الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به جمع‌آوری کمک‌های خیران در طرح «نور باران»، گفت: بر اساس آمار سامانه متمرکز، استقبال مردم زنجان تاکنون از این طرح، کمتر از حد انتظار بوده است که امیدواریم این مشارکت افزایش یابد.

علی صحبتلو، مسئول دارالقرآن‌الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به اجرای طرح مشارکت در چاپ و توزیع رایگان قرآن کریم با عنوان «نورباران» در سطح کشور، گفت: بخشنامه مشارکت مردم در چاپ و توزیع رایگان قرآن کریم از سوی سازمان دارالقرآن‌الکریم از فروردین‌ماه امسال در قالب طرح «نورباران» به ادرات‌کل تبلیغات اسلامی کشور اعلام شده است.
وی افزود: فراخوان مشارکت در این طرح در بین عموم مردم استان زنجان نیز اعلام شده و از خیران قرآنی استان درخواست شده است که در صورت تمایل یا کمک‌های نقدی خود را در حد توان به شماره حساب 88888 بانک ملی واریز کنند و یا قرآن‌هایی را که در منازل آنها بلااستفاده است، به ادارات تبلیغات اسلامی هر شهرستان اعطا کنند.
مسئول دارالقرآن‌الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان زنجان با تأکید بر این‌که هنگامی که مبالغ کمک‌های خیران قرآنی کشور برای چاپ 5 هزار جلد کافی باشد، نشر آن شروع خواهد شد، ابراز کرد: بر اساس آمار سامانه متمرکز خیران قرآنی کشور، استقبال مردم زنجان تاکنون از این طرح، کمتر از حد انتظار بوده است که امیدواریم این مشارکت افزایش یابد.

هیئت‌های مذهبی مشارکت مردم در طرح های «احسان قرآن» را جلب کنند
صحبتلو تصریح کرد: در این طرح، بنا بر این است که با کمک خیران قرآنی کشور، 500 هزار جلد کتاب قرآن، چاپ و توزیع شود و امیدواریم با اطلاع‌رسانی دقیق‌تر، کمک‌های خیران قرآنی استان زنجان تا پایان سال افزایش یابد.
وی با اشاره به این‌که در حال حاضر موجودی قرآن‌های اهدایی مردم در زنجان، صفر است، اظهار کرد: تاکنون 400 جلد قرآن در یک مرحله و 400 جلد دیگر در مرحله دوم در سطح استان توزیع شده و نزدیک به 1000 جلد نیز به زودی به استان ارسال خواهد شد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: متقاضیان دریافت قرآن‌های اهدایی مردم می‌توانند تقاضای خود را به شکل کتبی به اداره‌کل تبیلغات اسلامی زنجان تحویل دهند و از آن‌جایی که نگاه این نهاد در توزیع کتب، استانی است، اعضای هیئت‌های مذهبی، مؤسسات قرآنی و مساجد می‌توانند تقاضای خود را اعلام کنند.
مسئول دارالقرآن‌الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان زنجان تأکید کرد: هیئت‌های مذهبی می‌توانند با اجرای طرح‌های کوچکی برای احسان یک جلد قرآن نیز در رفع نیاز خود در این حوزه اقدام کنند.
صحبتلو در پایان با تأکید بر این‌که در سال 1390، 50 هزار جلد قرآن در زنجان چاپ و توزیع شد، یادآور شد: اجرای طرح «نورباران» تا زمانی که متقاضی برای دریافت کتاب قرآن وجود دارد، ادامه خواهد داشت.

captcha