کد خبر: 2672215
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۲
قاری آفریقای جنوبی در گفت‌وگو با ایکنا:

قرائت قرآن را بدون مربی و از طریق گوش‌ دادن به صوت قاریان آموختم

گروه بین‌الملل: محمد دیوید، قاری آفریقای جنوبی با اشاره به این‌که قرائت قرآن را بدون داشتن معلم و فقط از طریق گوش دادن به فایل‌های صوتی اساتید آموخته‌، مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان را فرصت مغتنمی برای ارتقای سطح قرائت خود دانست.

محمد دیوید، قاری 15 ساله آفریقای جنوبی و نماینده این کشور در پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)  با بیان این مطلب گفت: در این مسابقات هر شرکت‌کننده پس از اجرا، سی‌دی قرائت خود را دریافت می‌کرد و به اتاقی جداگانه برده می‌شد و اساتید قرآنی نقاط ضعف و قوت اجرای او را بازگو می‌کردند که این فرصت مغتنمی برای کمک به ارتقای عملکرد شرکت‌کنندگان بود.
محمد دیوید که در رشته حفظ قرآن در کالج «لیدرشیپ» کیپ تاون تحصیل می‌کند، افزود: از سن 6 سالگی قرائت قرآن را آغاز کردم و با گوش دادن به سی‌دی‌ها و فایل‌های صوتی اساتید مختلف قرائت را فراگرفتم و حدود یک سال است که در حال یادگیری قرآن از اساتید هستم.
دیوید با اشاره به نقش مثبت فناوری در زمینه یادگیری قرآن گفت: من خود با بهره‌گیری از فناوری جدید قرآن را آموختم و چون به فایل‌های صوتی گوش می‌دهم امکان آن را دارم که هر روز، در هر جا و به صورت مرتب این کار را انجام دهم.
وی گفت: خوشبختانه فناوری سبب شده که شما همه جا گنجینه ارزشمند قرآن را همراه خود داشته باشید و در هر فرصت بتوانید از آن بهره ببرید.
این قاری قرآن که در زمینه خواندن سرودهای اسلامی نیز فعالیت می‌کند، تأکید کرد: همه چیز در قرآن هست. باید آن را خواند و در آن تعمق کرد.
وی افزود: ما مسلمانان که چنین گنجینه‌ای را در اختیار داریم وظیفه داریم که این گنجینه را جزئی از زندگی خود کنیم.
محمد دیوید تاکید کرد که همراهی با قرآن تأثیر بسیار مثبتی بر ابعاد مختلف زندگی او داشته است و به او حس اطمینان و اعتماد به نفس می‌دهد.
وی که نفر اول مسابقات سراسری آفریقای جنوبی است، گفت: این اولین بار بود که در مسابقات بین‌المللی قرآن شرکت می‌کردم و سطح این مسابقات بسیار فراتر از مسابقات سراسری آفریقای جنوبی و بسیار فشرده و سخت بود.
این قاری آفریقای جنوبی گفت: نمایندگان ایران و مصر بسیار قدرتمند بودند.
وی در پایان گفت: بهتر است در مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسئله محدودیت سنی نیز لحاظ شود و گروه‌های سنی مختلف همه با هم مقایسه نشوند، در این مسابقات یکی از شرکت‌کنندگان دانشجوی مقاطع بالای تحصیلی بود و 45 سال داشت، وجود این افراد باتجربه رقابت را برای ما سخت‌تر می‌کند.

captcha