کد خبر: 2675535
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۴
در دیدار با مسئول فضای مجازی بسیج مطرح شد:

سالانه ۱۱ میلیون نفر در اردوهای بسیج شرکت می‌کنند

گروه جهاد و حماسه: رئیس سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج گفت: فعالیت این سازمان فقط به بحث راهیان نور ختم نمی‌شود؛ بازسازی واقعه غدیرخم، برگزاری جشنواره سرزمین نور و بخش بین‌الملل باروت خیس و حضور ۱۱ میلیون نفر در اردوهای بسیج و ... از جمله این برنامه‌هاست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از کوله‌بار، سردار یعقوب سلیمانی، رئیس سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج در دیدار با حمیدرضا زندی، مدیر مرکز سایبری بسیج، با بیان اینکه سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج آمادگی کامل برای همکاری با این مرکز را دارد، اظهار کرد: فضایی که در این مرکز مهیاست، یک فضای تاثیرگذار و تعیین کننده است. خوشبختانه مرکز سایبری بسیج در عرصه‌های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ... پیشتاز است و حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.‌
وی ادامه داد: نقش و مدیریت این قرارگاه در مدیریت بحران و جهت‌دهی به اخبار مهم کشور و انعکاس اخبار سپاه و بسیج ستودنی است.
سردار سلیمانی با بیان اینکه راهیان نور یکی از مأموریت‌های مهم در سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج است، عنوان کرد: موضوع راهیان نور یکی از موضوعات مهمی است که در دستور کار ما قرار دارد، اما فعالیت ما به آن ختم نمی‌شود.
وی افزود: بازسازی نمایش غدیرخم در سراسر کشور، برگزاری جشنواره ملی سرزمین نور و بخش بین‌الملل و سیاسی باروت خیس، مشارکت در سازماندهی زائران اربعین حسینی و همچنین مهیا کردن فرصت برای 11 میلیون ایرانی برای استفاده از اردوهای بسیج در طول سال، مشارکت در برگزاری مراسم سالگرد رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و ... از جمله اقداماتی است که در این سازمان صورت می‌گیرد.
رئیس سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج ادامه داد: امسال در 113 نقطه کشور واقعه غدیر به صورت نمایشی روایت شد و این حرکت ماندگار با استقبال بیش از پیش مردم در شهرهای مختلف کشور، هر سال رو به افزایش است. به طوری که در سال 90 بیش از 73 نقطه کشور، سال 91 در 83 شهر و در سال 92 در 120 نقطه کشور با بیش از یک میلیون بازدیدکننده و برپایی ده‌ها کارگاه آموزشی، بازخوانی واقعه غدیر با موفقیت برگزار شد.
دبیر قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج با اشاره به حضور زائران خارجی در مناطق عملیاتی دفاع مقدس افزود: فراهم کردن امکانات برای حضور زائران خارجی در مناطق عملیاتی دفاع مقدس یکی دیگر از اقدامات ماست که تاثیرگذاری زیادی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در خارج از مرزهای ایران اسلامی دارد.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به فعالیت رسانه‌ای این سازمان گفت: عرصه فعالیت پایگاه اطلاع‌رسانی کوله‌بار به عنوان سایت رسمی سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج نامحدود است و امیدوارم با همکاری که با قرارگاه فضای مجازی بسیج صورت می‌گیرد، روز به روز شاهد انعکاس اخبار بیشتر در حوزه راهیان نور باشیم.
وی ادامه داد: ساخت مستندهای مختلفی از مناطق عملیاتی دفاع مقدس و حضور زائران خارجی در سرزمین‌های نور و همچنین تهیه کلیپ، تیزر و ارتباط با رسانه ملی و ... از جمله برنامه‌های رسانه‌ای سازمان اردویی راهیان نور بسیج است.
مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج ادامه داد: امیدوارم با برگزاری جلسات متعدد میان مسئولان سازمان اردویی و مرکز سایبری بسیج، اتحاد و همدلی بیشتری صورت گیرد و در انتها شاهد خروجی مطلوب باشیم.
سردار سلیمانی اظهار کرد: از مسئولان فضای مجازی بسیج درخواست می‌کنم که از نظر فکری و محتوایی با ما همکاری کنند تا شاهد تاثیرگذاری بیشتر اخبار راهیان نور بر اذهان عمومی مردم باشیم.
وی با تأکید بر اینکه راهیان نور یک کار فراملی است، گفت: هشت سال دفاع مقدس امتداد عاشورا بود و راهیان نور در امتداد دفاع مقدس است و امیدوارم با ترویج تفکر ایثار و شهادت در جامعه و همچنین گسترش تفکر ناب بسیجی، باعث ناامیدی دشمن و تحکیم و وحدت در جامعه شویم.

captcha