کد خبر: 2677756
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۹

برگزاری نوزدهمین دوره مسابقات اذان شهرستان بجنورد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بجنورد از برگزاری نوزدهمین دوره مسابقات اذان، فردا ۱۷ دی ماه در امامزاده سیدعباس(ع) این شهرستان خبر داد.

حجت‌الاسلام عظیم آسوده، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بجنورد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: نوزدهمین دوره مسابقات اذان، روز چهارشنبه 17 دی ماه ساعت 8 صبح در امامزاده سیدعباس(ع) این شهرستان  برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه این مسابقات در دو رده سنی زیر 16 سال و بالای 16 سال برگزار می‌شود، عنوان کرد: نفرات برتر این دوره از رقابت‌ها به مرحله استانی اعزام خواهند شد.
حجت‌الاسلام آسوده هدف از برگزاری این مسابقات را ترویج معارف دینی و قرآنی در جامعه ذکر کرد و افزود: خانواده‌ها باید فرزندان خود را به سمت آموزش معارف اسلامی سوق دهند.
وی ابراز امیدواری کرد که برگزاری چنین برنامه‌هایی گامی مؤثر برای ترویج معارف دینی و اسلامی در جامعه و بویژه در کانون خانواده‌ها باشد.

captcha