کد خبر: 2691944
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۶

درخشش تئاتری‌های شهرکرد در جشنواره بسیج

گروه هنر: رئیس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری گفت: تئاتری‎های شهرکرد رتبه‎های برتر جشنواره بسیج را کسب کردند.

حجت‌‌الله شیروانی، رئیس حوره هنری چهارمحال و بختیاری در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهارکرد: یازدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج روز پنجشنبه، 18 دی‌ماه با معرفی برگزیدگان بخش‎های مختلف در تالار انتظارکرمانشاه پایان یافت.

وی افزود: گروه نمایش آرام شهرکرد به سرپرستی رضاولی پور دهکردی در یازدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج در کرمانشاه درخشید.

شیروانی بیان کرد: در بخش بازیگری حسن مجیدی برای بازی در نمایش کودک و سرباز رتبه نخست را کسب کرد و معصوم باقری و شکوفه حیدری رتبه دوم بازیگری زن را کسب کردند.

به گفته وی، همچنین، داوود امینیان دهکردی نیز برای طراح صحنه نمایش یک کودک یک سرباز برگزیده شد.

وی گفت: در بخش کارگردانی نیز مقام دوم به ثریا امینیان دهکردی کارگردان نمایش یک کودک یک سرباز و مقام سوم از آن مرضیه زمانی شد.

به گزارش ایکنا، گروه نمایش آرام، یازدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج از 15 تا 18 دی‌ماه در کرمانشاه برگزار شد.

captcha