کد خبر: 2699661
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۶

کمبود مربی متخصص قرآن در شهرستان اروندکنار

گروه فعالیت‌های قرآنی: اروندکنار دارای بیش از ۵ هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی که بیش از ۸۰ درصد آنها در روستا هستند و نبود مربی متخصص قرآن از مشکلات دانش‌آموزان این شهرستان است.

حسین بغلانی، کارشناس قرآن، نماز و عترت اداره‌ آموزش و پروش شهرستان اروندکنار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با بیان اینکه در این شهرستان دارالقرآنی وجود ندارد، تصریح کرد: با توجه به امکانات محدود این شهرستان محلی برای راه‌اندازی دارالقرآن آموزش و پرورش در نظر گرفته نشده است.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از عوامل نبود دارالقرآن در این شهرستان، نبود متقاضی برای حضور در برنامه‌های دارالقرآن است، گفت: معمولاً فعالیت‌های قرآنی در مدارس توسط مربیان پرورشی دنبال می‌شود که در کنار آن آموزش قرآن نیز بر عهده مربیان پرورشی است.

کارشناس قرآن، نماز و عترت اداره‌ آموزش و پروش شهرستان اروندکنار ادامه داد: با توجه به نبود مربی متخصص قرآن در این شهرستان، ماهانه جلسات هماهنگی برای مربیان پرورشی جهت آموزش روش تدریس قرآن برگزار می‌شود که این جلسات با نظارت دفتر امام جمعه این شهرستان تشکیل می‌شود.

بغلانی با اشاره به ضعف فعالیت‌های قرآنی در این شهرستان گفت: اروندکنار دارای بیش از 5 هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است. بیش از 80 درصد از این دانش‌آموزان در روستا هستند که نبود مربی متخصص قرآن مهم‌ترین مشکل دانش‌آموزان این شهرستان است.

وی در ادامه با بیان اینکه بیشتر مدارس این شهرستان فاقد ائمه جماعت هستند، گفت: در بیشتر نقاط این شهرستان آموزش نماز بر عهده خانواده دانش‌آموزان انجام می‌شود. انتظار می‌رود ائمه جماعات حضور خود را در مدارس بیشتر کرده و انجام فعالیت‌های فرهنگی دینی را بر عهده گیرند.

captcha