کد خبر: 2706248
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۶
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ایلام اظهار کرد:

رسانه‌ها، تصویری هنرمندانه از دهه فجر ارائه دهند

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام چراغی‌پور با بیان اینکه عظمت و اقتدار ملت بزرگ ایران نشأت ‌گرفته از دهه فجر است، گفت: رسانه‌ها باید تصویری هنرمندانه از تلاش‌های مردم غیرتمند ایران برای حاکمیت جمهوری اسلامی ارائه دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی چراغی‌پور، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام امروز، 23 دی‌ماه در نشست اعضای کمیته ارتباطات و اطلاع‌رسانی دهه فجر که در صداوسیما این استان برگزار شد، اظهار کرد: هویت، عظمت و اقتدار ملت بزرگ ایران نشأت ‌گرفته از دهه فجر است و باید در راستای تبیین و تشریح اهداف انقلاب اسلامی تلاش کرد.
وی رسالت کمیته ارتباطات و اطلاع‌رسانی دهه فجر را بسیار مهم و پیشانی تمام فعالیت‌های این دهه عنوان کرد و گفت: امسال تمام فعالیت‌های دهه فجر با حضور گسترده‌ مردم برگزار خواهد شد و رسانه‌ها باید تصویری هنرمندانه از تلاش‌های مردم غیرتمند ایران برای حاکمیت جمهوری اسلامی ارائه دهند و از طرف دیگر فعالیت‌های تمام کمیته‌های اجرایی این دهه را پوشش مناسب دهند.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به هجمه‌های دشمن علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، تصریح کرد: رسانه‌ها در قالب کمیته اطلاع‌رسانی باید حضور مردم و پایبندی آنان را به دشمنان نشان دهند و به آن‌ها بفهمانند مردم همواره پاسدار درخت تنومند انقلاب که با خون هزاران شهید آبیاری شده است، خواهند بود.
حجت‌الاسلام چراغی‌پور تبیین اهداف انقلاب اسلامی را یکی از کارکردهای رسانه‌ها در این ایام عنوان کرد و گفت: مسئول کمیته اطلاع‌رسانی مدیرکل محترم صداوسیما است و نمایندگان خبرگزاری‌ها، روابط عمومی استانداری، فرهنگ و ارشاد اسلامی در آن عضویت دارند.
وی فعال کردن تمام رسانه‌ها، انعکاس اطلاعیه‌ها و بیانیه‌ها، انعکاس جلوه‌های حضور مردم، دعوت از مسئولان کمیته‌ها به ‌منظور اعلام برنامه‌ها و جلب مشارکت مردم در برنامه‌های دهه فجر را از وظایف رسانه‌های استان عنوان کرد.

captcha