کد خبر: 2706263
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۱

رشد 80 درصدی میزان پرداخت زکات در دهلران

گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) دهلران از جمع‌آوری بیش از یک میلیارد ریال زکات در این شهرستان خبر داد و گفت: این میزان نسبت به سال گذشته 80 درصد رشد دارد.

حسین نوروزی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان دهلران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، با بیان اینکه یک میلیارد و 800 میلیون ریال زکات در این شهرستان جمع‌آوری‌شده، اظهار کرد: زکات جمع‌آوری شده در سال گذشته یک میلیارد ریال بوده است که امسال از رشد 80 درصدی برخوردار است.
وی با بیان اینکه زکات جمع‌آوری شده برای فعالیت‌های عمرانی نظیر ساخت و مرمت مساجد و حسینیه‌های شهرستان به کار گرفته شد، افزود: امسال از محل وجوهات زکات شهرستان 6 مسجد و حسینیه مرمت و بهسازی شده است.
دبیر ستاد زکات دهلران با اشاره به آثار و برکات زکات در جامعه، بر فرهنگ‌سازی بیشتر در این زمینه تأکید و اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون مردم بیش از 4 میلیارد ریال کمک‌های موردی به این نهاد اهدا کرده‌اند.
نوروزی بیان کرد: این مبلغ برای پرداخت به ایتام، کمک جهیزیه، مسکن، درمان، اشتغال، خودکفایی و فرهنگی استفاده شده است.

captcha