کد خبر: 2707364
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۷

راهبرد کانون‌های مساجد باید تبیین سخنان اهل بیت(ع) باشد

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی و تبلیغ دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: راهبرد کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد باید تبیین محاسن کلام نورانی و هدایتگر اهل بیت(ع) باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام و‌المسلمین سعید روستا‌آزاد، معاون فرهنگی و تبلیغ دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم روز گذتشته، 23 دی در کانون فرهنگی ـ هنری موعود(عج) روستای روتان شهرستان سیریک ضمن تجلیل از فعالیت‌های کانون‌های مساجد در راستای ترویج فرهنگ و معارف اهل بیت(ع)، اظهار کرد: فراهم ساختن زمینه آشنایی هرچه بیشتر اقشار مختلف به‌ویژه نسل جوان با سیره، روش و منش اهل بیت(ع) توفیق بزرگی است که خداوند به شما عنایت فرموده است.
وی افزود: اعضای کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد، عمر خود را در راه هدایت و راهنمایی افراد جامعه به‌سمت صراط مستقیم، بدون هیچ چشمداشتی و تنها برای رضای خدا صرف می‌کنند که این بسیار ارزشمند است.
حجت‌الاسلام روستا‌آزاد با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) که می‌فرمایند:« خدا رحمت کند، کسی‌که امر ما را زنده می‌کند»، عنوان کرد: فعالان فرهنگی مساجد در زمینه تحصیل علوم ائمه اطهار(ع) تلاش می‌کنند و پس از فراگیری آن را در اختیار دیگران قرار می‌دهند.
وی ادامه داد: آن حضرت در حدیث دیگری فرمودند: «‌اگر مردم فواید کلام ما را درک کنند و شیرینی آن را بچشند به‌طور قطع و یقین از ما تبعیت خواهند کرد.
معاون فرهنگی و تبلیغ دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، ولایت و محبت اهل بیت(ع) را یکی از نعمت های الهی دانست و گفت: در قیامت درباره همه نعمت ها به ویژه نعمت ولایت از ما سؤال می‌شود و هر کسی باید به میزان مسئولیتش پاسخگو باشد. 
روستا آزاد با بیان اینکه حب اهل بیت(ع) داشتن کافی نیست، بیان کرد: محبت اهل بیت(ع) باید با تلاش برای آشنایی هرچه بیشتر مردم با ائمه و تبیین سخنان گهربارشان همراه باشد.
وی با اشاره به نقش وحدت و همدلی مسلمانان در راستای اعتلای اسلام، بر برنامه ریزی کانون های مساجد برای تعیمیق اتحاد و برادری در جامعه اسلامی تاکید و خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند: «‌هرکسی که دم از اختلاف و تفرقه بزند، یا جاهل و یا مزدور دشمن است».

captcha