کد خبر: 2707437
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۷
مدیرکل ارشاد ایلام اظهار کرد:

لزوم توجه به کیفیت اجرای برنامه‌های فرهنگی/ برنامه‌ریزی در اولویت قرار گیرد

گروه اجتماعی: نیاکان بر توجه به کیفیت اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی تأکید کرد و گفت: داشتن هدف و برنامه‌ریزی باید در اولویت کارهای فرهنگی قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، علی‌محمد نیاکان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام روز گذشته، 23 دی‌ماه در دیدار با مسئول و کارکنان دبیرخانه هماهنگی و نظارت بر کانون‌های مساجد این استان، اظهار کرد: فعالیت‌های کانون‌های مساجد، اقداماتی مفید و درخشان در راستای امورات فرهنگی است.
وی به نقش مهم کانون‌های مساجد در توسعه فرهنگ دینی جامعه اشاره کرد و گفت: اعضای کانون‌های مساجد به عنوان سربازان عرصه فرهنگ اسلامی در مقابل تهاجم و جنگ فرهنگی و نرم دشمنان هستند.
مدیرکل ارشاد ایلام بر توجه به کیفیت اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی تأکید کرد و افزود: باید برنامه‌ریزی را محور کارها و فعالیت‌ها قرار داد تا بتوان کارنامه مناسبی ارائه کرد در این میان داشتن هدف و برنامه‌ریزی باید در اولویت کارهای فرهنگی قرار گیرد.
نیاکان بیان کرد: کانون‌های مساجد با توجه به ارتباط و پیوندی که با جوانان و اهالی مساجد دارند با برنامه‌های مناسب و نشاط‌آور می‌توانند زمینه حضور هر چه بیشتر جوانان را در مسجد فراهم کنند.
وی با بیان اینکه از فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی کانون‌های مساجد در راستای نشر فرهنگ و ارزش‌های اسلامی حمایت می‌شود، گفت: نظارت و ارزشیابی کار کانون‌ها می‌تواند زمینه مناسبی را برای برنامه‌ریزی‌های آینده و مشخص کردن محور فعالیت‌ها ارائه دهد که این کار نیز باید به‌ صورت پیوسته صورت گیرد.

captcha