کد خبر: 2708553
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۵

نفرات برتر مسابقات اذان و همخوانی قرآن ‌در اردبیل مشخص شدند

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: بعد از گذشت ۳ روز از برگزاری مسابقات اذان، ابتهال، تواشیح و هم‌خوانی قرآن با رأی داوران نفرات برتر این دوره از مسابقات مشخص شدند.

حجت‌الاسلام احمد علی‌نسب، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، اظهار کرد: همزمان با ولادت با‌سعادت حضرت محمد(ص)، مسابقات اذان، ابتهال‌، تواشیح و همخوانی قرآن کریم در مسجد سرچشمه اردبیل با شرکت 100 نفراز متسابقین از سراسر استان برگزار شده بود که دیروز، 23 دی‌ماه نفرات برتر مشخص شدند.
وی با بیان اینکه نفرات برتر این دوره از مسابقات به مرحله کشوری راه یافته‌اند، گفت: مسابقات اذان، ابتهال، تواشیح و همخوانی قرآن کریم در دو رده سنی بالا و زیر 16 سال آقایان در محل مسجد سرچشمه اردبیل برگزار شده بود که در نهایت بعد از 3 روز با رأی داوران نفرات برتر مشخص شدند.
حجت‌الاسلام علی‌نسب گفت: در مسابقات اذان زیر 16 سال به ترتیب حامد آداک، وحید رحمانی‌ وعلیرضا باقری توانستند مقام‌های اول تا سوم را به خود اختصاص دهند همچنین در بالای 16 سال همین رشته رسول تمجید اول بهنام رحمانی دوم و بهرام دلیر سوم شدند.
وی با بیان اینکه این دوره از مسابقات با حضور و قضاوت داوران برجسته استانی برگزار شد، افزود: در رشته ابتهال بزرگسالان پیمان کاظمی، سجاد صفرنژاد و رضا معزی توانستند مقام‌های اول تا سوم را کسب کنند.
علی‌نسب افزود: در اجرای گروهی تواشیح و همخوانی نیز گروه مشکة اردبیل اول، رهروان ولایت خلخال دوم و نورالهدی شهرستان مشکین‌شهر سوم شدند، همچنین برای تواشیح و همخوانی خواهران نیز گروه آل یاسین خلخال که تنها یک گروه به‌عنوان گروه برتر معرفی شد.
طبق اظهارات معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌‌کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل محل برگزاری مسابقات کشوری متعاقباً توسط اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان اعلام می‌شود.

captcha