
عبدالحمید نمازی، رئیس نمایندگی اوقاف و امور خیریه بهمئی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، از افتتاح مسجد امام حسین(ع) روستای گودبند در بهمئی از سوی خیر مسجد ساز با اعتباری بالغ بر 100 میلیون تومان با زیربنای 120 متر مربع همزمان با دهه فجر خبر داد.
وی همچنین از افتتاح مسجد امام حسن(ع) روستای چشمه امیری در بهمئی خبر داد و افزود: حسینیه شهرک ولیالعصر با زیربنای 240 متر مربع با همکاری کمکهای مردمی نیز به بهرهبرداری میرسد.
رئیس نمایندگی اوقاف بهمئی در بخش دیگری از سخنان خویش از اعزام 15 مؤذن از بهمئی به مرحله استانی مسابقات اذان و ابتهال خبر داد و افزود: استعدادهای درخشانی در حوزه قرآن و فعالیتهای مذهبی در این شهرستان وجود دارد که نیازمند حمایت مسئولان هستند.
نمازی از آغاز به کار عملیات اجرایی بقعه امامزاده سید جمالالدین کفش کنان در بهمئی خبر داد و یادآور شد: 60 میلیون تومان جهت ساخت 25 مسجد و حسینیه و 50 میلیون تومان برای ساخت بقاع متبرکه در سال جاری به شهرستان بهمئی اختصاص یافت.
وی در ادامه اظهارات خویش از ثبت 6 مورد وقف در شش ماهه سال جاری خبر داد و اضافه کرد: سهمیه اوقاف این شهرستان 12 مورد وقف بوده و امید است تا پایان سال شاهد 6 مورد دیگر وقف در بهمئی باشیم.