کد خبر: 2718116
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۹

مسابقه «قرآن و انقلاب» در ایلام برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: در آستانه فرارسیدن دهه فجر از سوی اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی ایلام، مسابقه «قرآن و انقلاب» برگزار می‌شود.

علی‌اکبر حق‌نظری، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، با بیان اینکه به مناسبت دهه مبارک فجر مسابقه «قرآن و انقلاب» در سطح مؤسسات قرآنی این استان برگزار می‌شود، اظهار کرد: این مسابقه از سوی اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی ایلام در اولین روز بهمن ماه  برگزار می‌شود.
وی گفت: این مسابقه با محوریت قرآن و انقلاب و تأثیرات قرآن بر روی انقلاب اسلامی و برعکس، همچنین چگونگی تدوین قانون اساسی  براساس قرآن کریم  است.
حق نظری تصریح کرد: این مسابقه به صورت حضوری با طرح 12 سئوال برگزار می‌شود که 140 مؤسسه و خانه قرآن مسئولیت توزیع سئوالات را بین عموم علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه برعهده دارند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی ایلام با بیان اینکه علاقه‌مندان دو هفته فرصت دارند تا به سئوالات پاسخ دهند، گفت: به برندگان مسابقه «قرآن و انقلاب» جوایزی اهدا خواهد شد.

captcha