کد خبر: 2728074
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۷
معزی عنوان کرد:

توجه به سلامت روحی و معنوی آسیب‌دیدگان حوادث

گروه جامعه: نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با تأکید بر اهمیت تأمین سلامت روانی برای آسیب‌دیدگان در حوادث عنوان کرد: علاوه بر بسته‌های حمایتی مادی، بسته‌های حمایتی معنوی و روانی نیر باید به آسیب‌دیدگان در حوادث ارائه شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) صبح امروز، دوشنبه 29 دی ماه، مراسم تکریم از مقام مرحوم آیت‌الله غیوری، نماینده سابق ولی فقیه در جمعیت هلال احمر و معارفه حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین معزی، به عنوان نماینده جدید ولی فقیه در جمعیت هلال احمر برگزار شد.
در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین معزی، نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با بیان اینکه خدا را به خاطر توفیق خدمت به جمعیت هلال احمر شاکرم، گفت: از مقام معظم رهبری نیز سپاسگزارم که به من اعتماد و نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر را به من واگذار کردند، بعلاوه انتخاب شایسته دکتر ضیائی را به عنوان رئیس جدید جمعیت هلال احمر تبریک می‌گویم.
آیت الله غیوری عصاره خدمت به مردم بود
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با اشاره به خدمات ارزنده آیت‌الله غیوری عنوان کرد: ایشان عصاره خدمت به مردم به ویژه محرومان بوده و بیش از سی سال از عمر خود را در جمعیت هلال احمر سپری کردند و تا آخرین لحظه عمر خود از هیچ اقدامی فروگذار نکردند و امیدوارم یاد و خاطره ایشان برای همیشه زنده بماند.
معزی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر جمعیتی مردم‌نهاد، خیریه و بین‌المللی است، عنوان کرد: این جمعیت وابسته به حضور مردم است و در دو زمینه ارائه کمک‌های مادی و معنوی به آسیب‌دیدگان فعالیت می‌کند و هر دوی این امور از مصادیقی است که در فرهنگ دینی ما به آن توجه زیادی صورت گرفته است.
شالوده هلال احمر در فرهنگ اسلامی ریشه دارد
وی با تصریح بر اینکه شالوده هلال احمر در فرهنگ اسلامی ریشه دارد، عنوان کرد: درخشان‌ترین هدف جمعیت هلال احمر تأمین احترام به انسان‌ها است و این هدف منطبق با فرمان خداوند به فرشتگان است که فرمود به انسان سجده کنید.
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با تأکید بر احترام به انسان‌ها فارغ از جنس، نژاد، قومیت و ...، به حدیثی از امام علی(ع) اشاره کرد که فرموده‌اند: احترام به انسان‌ از احترام به کعبه برتر است.
وی در ادامه عنوان کرد: اهداف جمعیت هلال احمر علاوه به جنبه‌های مادی و جسمی به جنبه روانی نیز اختصاص دارد و باید به مردم آسیب دیده خدماتی در هر دو جنبه ارائه شود. بر همین اساس علاوه بر ارائه بسته‌های حمایتی مالی به آسیب‌دیدگان شایسته است بسته‌های خدماتی برای آرامش‌بخشی، بازگرداندن اعتماد به نفس و بازشکوفایی امید برای آسیب‌دیدگان فراهم شود.
معزی تصریح کرد: اهمیت جبران کردن خسارت‌ها و آسیب‌های معنوی و روحی کمتر از نیازهای مادی نیست. بر همین اساس اجرای فعالیت‌های فرهنگی جمعیت در راستای فراهم کردن بهداشت روحی و معنوی امری گریزناپذیر است که مورد توجه خاص خواهد بود.
وی ادامه داد: جمعیت هلال احمر به عنوان دریافت‌کننده کمک‌های مالی، برای ارائه خدمت و سامان‌دهنده مشارکت‌های داوطلبی مردم شناخته می‌شود. به علت همین نقش‌های حیاتی که هلال احمر بر عهده دارد همواره مورد اعتماد و اتکای مردم بوده و باید این اعتماد مردمی را حفظ و تقویت کرد.
قوام و ماندگاری هلال احمر وابسته به مردم است
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر تاکید کرد: حفظ و تقویت اعتماد مردم جز با پایش و نظارت بر فعالیت‌ها برای ارتقا و افزایش کارآمدی آنها، اصلاح و تکمیل فرایندها میسر نخواهد بود که در این زمینه نمایندگی ولی فقیه مسئولیت مهمی بر عهده دارد.
وی تصریح کرد: شالوده و بنیان هلال احمر در فرهنگ ایرانیان استوار است و این مهم، سرمایه‌ گران سنگی است که باید به درستی از آن بهره برد، بر این اساس شناسایی سرمایه‌ها و بهره‌برداری شایسته از ظرفیت‌های مردمی را بیش از پیش مورد توجه قرار خواهیم داد.

captcha