کد خبر: 2728089
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۷
پاکزاد:

مدیرانی که به نماز بی‌توجه باشند، شایستگی مدیریت را ندارند

گروه اجتماعی: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: فرهنگ نماز بالاترین فرهنگ در جامعه اسلامی است و مدیرانی که به امر نماز بی‌توجه باشند، شایستگی مدیریت را ندارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، محمدتقی پاکزاد، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان شرقی امروز، 29 دی در نشست شورای اقامه نماز شهرستان هشترود اظهار کرد: همه ادارات در صورت امکان باید در سه موقع اذان را پخش و به روح و روان نماز توجه کنند، زیرا فرهنگ نماز بالاترین فرهنگ در جامعه اسلامی است.

وی بیان کرد: طبق مصوبه شورای نماز استان، همه اصناف موظفند در وقت نماز واحدها و مغازه‎های خود را برای برپایی نماز ببندند.

حجت‌الاسلام سیدسعید رشادی، امام جمعه هشترود نیز در این نشست  گفت: بودجه خاص و مستقلی برای اقامه نماز و گسترش آن در ادارات و دستگاه‌‎های اجرایی وجود ندارد؛ لذا ادارات و مدارس باید برای برگزاری نماز توجه ویژه‎‏ای داشته باشند و بودجه‎‏ای نیز به این امر اختصاص یابد.

حجت‌الاسلام رشادی ادامه داد: وضعیت مساجد بین راهی در کشور مناسب نبوده و با مدیریت مناسب می‌‎توان این اماکن را مناسب‌سازی کرد.

captcha