به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، سردار مهدی مهدوینژاد، فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) استان قم در حاشیه جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی و قرارگاه راهیان نور بسیج دانشآموزی، طی سخنانی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان کمتر از شهادت نیست»، اظهار کرد: اردوهای راهیان نور حرکتی بسیار بزرگ، وزین، سنگین و ماندگار بوده که در کشور ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه عطر شهیدان، خود به خود هر قلب پاکی را به سمت خودش میکشاند و جذب می کند، عنوان کرد: هر ساله شاهد گستردهتر شدن حرکتهای راهیان نور در همه اقشار، بهویژه توسط عزیزان دانشآموز با قلبهای بسیار پاک و باصفا، هستیم.
فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب(ع) در پایان با اشاره به نقش برجسته اردوهای راهیان نور در آشنایی دانشآموزان با فرهنگ دفاع مقدس، با ابراز رضایت از تلاش مدیرکل آموزش و پرورش استان و عوامل زیر مجموعه در مرحله اول اعزامهای راهیان نور، ابراز امیدواری کرد: انشاءالله با تفکر بسیجی حاکم در مجموعه، در مراحل بعد هم، ما سپاهیان و همه عزیزانمان در مجموعه آموزش و پرورش، که اینها هم از بسیجیان دوران دفاع مقدس و بعد از دوران دفاع مقدس هستند، خدمتگزار خوبی برای عزیزان دانشآموز باشیم.
*منبع: روابط عمومی سپاه استان قم